Hol lehet 100 ml-es kiszerelésű (férfi) sampont kapni? Repülőre szeretném felvinni, azért a kategória.
Figyelt kérdés
máj. 17. 14:12
1/12 anonim válasza:
a repteren talan lehet kapni, vagy vehetsz kis 100 ml-es palackot drogeriaban/kinai boltban es feltoltheted a kedvenc samponoddal.
De szerintem felesleges ezzel szorakozni, ha a szallason nincs sampon, akkor veszel egy normal meretut amikor megerkeztel, talan meg olcsobb is lesz, mint a repteri kicsi
2/12 anonim válasza:
Dm-ben a kassza körül vannak mini cuccok, lehet férfi is, sosem figyeltem.
4/12 anonim válasza:
Sose értettem minek ilyeneket cipelni. Veszel ott, ahová mész.
5/12 anonim válasza:
#4: majd pár nap múlva, amikor hazautazol, akkor kidobod a majdnem teli dobozt?
6/12 anonim válasza:
Vagy veszel egy kis tubust és áttöltöd a kedvenc samponod, vagy veszel odakinn, vagy olyan hotelbe mész, ahol adnak.
Egyszerű.
7/12 anonim válasza:
#5: Nem kell litereset venni, csak a legkisebbet. De egyébként igen, ki, mondd már azt a pár száz forintot.
8/12 BeefEater válasza:
Általában a 100 ml -es kiszerelésű dolgok nagyon túlárazottak. Valószínűleg olcsóbban kijössz, ha a célállomásodon veszel valamit és kidobod utána.
Ha van még időd, akkor rendelj kis flakonokat mondjuk Aliexpressről és öntsed át a samponodat.
9/12 anonim válasza:
Dm, Rossmann, Muller. Itt szoktam látni ilyeneket. De az ára majdnem annyi mint egy hagyományos méretű samponnak, szappannak. Ugyanott vagy a kínainál veszel 100 ml-es direkt repüléshez való flakont és otthon töltesz bele a samponodból jobban jársz.
10/12 anonim válasza:
Tegnap vettem WU2-es, 100ml-es sampont a DM-ben, de vettem már a Rossmanban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!