Wizzair ülőhely vásárlás?
Nem az ablak miatt, hanem családdal utazunk, és az egyik lányom semmiképp nem szeretne egyedül ülni.
Ha mondjuk nem ad egymás mellé helyet becsekkoláskor, akkor még vehetek utolsó pillanatban? Most úgy látom még nagyon kevés a foglalt hely és már közeledik az indulás.
Amúgy simán lehet cserélgetni, sőt, ha nincs tele a gép, akkor konkrétan üres sorok szoktak lenni.
Én nem felszállás után cserélgetek, hanem amikor elhangzik a "boarding complete", akkor van még pár perc gyorsan cserélni. Én meg szoktam kérdezni a crewt, mindig megengedik, hogy oda üljek, ahova jólesik. Volt olyan, hogy a komplett második sor (feláras helyek) üres volt és oda ültünk át.
De ha tele a gép (olyan is van), akkor meg lehet kérni a szomszédot cserére, mindig van lehetőség, mert mások is cserélgetnek.
Én amúgy azért felszállás előtt cserélek, mert akkor még van net, gyorsan tudok egyeztetni a családtagommal, ha ő távol ül.
Mindig hullámzik a repülő jegy ára .Figyelni kell napi szinten.
Haverom most vett Reykjavikból hazafelé májusban 28 ezer forintért a rendes ár még 150 ezer.Valószínű egymás mellé ültetnek.
9: A repjegyár az változó, de a különszolgáltatások ára listás.
Olyan meg a wizzairnél nincs, hogy valószínűleg egymás mellé ültetik. Nagyon sokat repülök wizz-zel, extrém ritka, hogy egymás mellé kapunk helyet (de akkor legalább következetesen oda-vissza, hiába nem egyszerre csekkolok be). Szerintem ez valami ajándékféle lehet minden 10. repüléskor... Minden más alkalommal a gép két végébe ültet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!