Hogy utazhatnék egy Airbus A380-al? Mikor megy ilyen járat és hova?
Az "Üzemeltető légitársaságok" menüpont alatt van egy táblázat, ahol az is fel van sorolva, hogy honnan hová közlekedik.
Az első válaszához azért érdemes hozzátenni, hogy bizonyos útvonalakon csak a járatok egy részét teljesít A380, más géptípussal váltásban. Foglaláskor kb. mindenhol kijelzik a tervezettet, így ezt előre tudhatod.
A Kayak nevű repjegyfoglaló oldalon lehet géptípusra is szűrni a találatokat. Hozzánk legközelebb Bécsbe jár vele Dubaiból az Emirates, bár azért az ennél hosszabb utakra az igazi.
Köszi, #2, én vagyok az első válaszoló, és egész nap ezen agyaltam, hogy a viszonylatokon belül hogy lehetne kideríteni, hogy mikor milyen gép megy 😀
(Én a skyscanner-t szoktam használni, ott kipróbáltam, sehol nem láttam géptípust, ha rákerestem mondjuk a Dubai-Bangkok Emirates jegyfoglalásra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!