Emirates Airlines túrista osztályon mennyire kényelmetlen 14 órás út?
Miközben majd utazol, és összeszoritod majd a fogadat és a prémium és egyéb sznob baromságokra gondolsz majd drága kérdező, kérlek jusson majd eszedbe a woody allen-i bölcsesség, az élet nem arról szól , hogy mennyi nyálat engedünk ki a szánkon.
Ha ezt nem értetted meg valami folytán, mahd gondolj azokra a nyomorultakra, akik nem utaznak Ázsiába. KMajd ez megnyugtat a nagy sznobságodban.
Azért buborékokat engedhetsz azon a 14 órás úton. Nyálból.
És toporzékolj mellé.
Mindegy melyik hagyományos társaság, a coach egyformán kényelmetlen és fárasztó, de nem a világ vége, simán ki kehet bírni. Ami oszt-szoroz, az inkább az, hogy közvetlen melletted fogkalt-e a szék. Ha nem, az sokat enyhít a problémán.
Én most januárban is többször repültem a tengerentúlra munkaügyben Air France-szal, de nekem nem fizetik a magasabb osztályokat, úgyhogy mindig economyn utazom.
Na most, a 4-ből 3 úton mind a 3 ülés az enyém volt (Dreamliner és A350), egyszer viszont csak a középső ülés volt szabad. A három út során kaja után elfeküdtem a 3 széken, fejvéget csináltam a párnákból, betakaróztam és jó 4-5 órát szunyáltam, ahogy a gépen lévő többi utas is.
Kivéve a premium economy osztály utasait, akik amellett, hogy nem kapják meg business class cateringjét, ülhettek végig a picit kényelmesebb üléseikben, mert az ő karfáik nem mozdíthatók és az üléskiosztás is eleve 2-4-2.
Márpedig feküdni kényelmesebb mint ülve megpróbálni aludni. A gépen alvás pedig aranyat ér, minél kevésbé fáradtan érkezel a távoli célhoz, annál jobb. Mert nem a repülés a cél, az csak eszköz, a cél a leszállás után található.
Tudom, ez csak akkor játszik, ha az egész 3-as (vagy 4-es) ülés a tiéd és ez nem mindig jön össze. Nekem most szerencsém volt és előre nem nagyon lehet tudni.
Személyes véleményem, hogy a premium economy egyszerűen nem ér annyival többet, a business meg csak akkor (ha a céged fizeti) ha olyan ülés van ami teljesen vízszintbe dönthető (Nem mindegyik business seat egyenértékű!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!