Fel fogom tudni használni a repjegyemet?
Vettem egy oda-vissza repjegyet a Wizzairnél, de vásárlás után észrevettem, hogy rossz indulási dátumot választottam ki.
Tudom, én vagyok a hülye, hogy nem figyeltem, már meg is vettem az új repjegyet.
Az lenne kérdésem, hogy a visszafele jövő repjegyemet fel fogom tudni használni, úgy hogy az odafelével nem megyek el, csak az új jegyemmel?
Fapadosoknál általában csak egy útra szóló jegyek vannak, attól függetlenül, hogy oda-visszaként foglaltad.
Tehát elvileg nem érinti az odaút a visszautat.
De ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg a ügyfélszolgálat cseten (a telefon azt hiszem fizetős).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#2 a chat nem tudott erre választ adni sajnos.
#3 sajnos ezt nem tudtam, de már rég túl vagyok a 24 órán szóval mindegy is.
#4 1 foglalási szám alatt van a 2 jegy, együtt vettem őket és az alkalmazásban is ezt mutatja. Elolvastam az erről szóló részt a szabályzatban, de ilyen esetet nem írt, csak a lekésett járatokról és a hozzájuk tartozó átfoglalási díjakról írtak. De az én esetemben nem kellene átfoglalni, mert már meg van az új jegy.
Nagyon megijedtem most. Megerősítésnek írtam ki a kérdést, hogy ne stresszeljek a visszaút miatt, de most nem tudom mit csináljak, nem szeretnék kint ragadni.
A chatnél kérd meg a robotot, hogy emberrel szeretnél beszélni.
A robot semmit nem tud.
Közben megkérdeztem.
Használhatod a visszautat, de be kell csekkolnod az odaútra is.
#8: Ezt írta az agent a cseten. Ha becsekkolsz, akkor az odaút no show lesz, de így használhatod a visszautat.
Azt nem kérdeztem, hogy mi van, ha nem csekkolsz be az odaútra, de gondolom akkor törlődik az egész foglalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!