Ha a csomagom sulya meghaladja a megengedettet, vannak kiskapuk?
Off
Ha nem tudsz kifizetni egy feladando bőröndöt, akkor nem kell nyaralni menni.
On
Ezt mind megteheted, nem te leszel az egyetlen aki így cuccol
kiskapuk:
1) kifizeted a súlytöbbletet
2) kevesebb cuccot viszel.
3) veszel extra feladott poggyászt
Imádom a kiskapuk keresését, azért lettem jogász. De ha van egy nyüves szerződés, amit én kipipálok, hogy ELFOGADOM, az azt jelenti, hogy ELFOGADTAM és nem elfogadtam, de keresek pár kiskaput.
Aztán csúnya légitársaság, hogy ott a reptéren mindenki szeme láttára kiszednek a sorból és kihúzzák a nyakpárna huzatból a használt alsógatyád...Ember!
azóta 3 különböző légitársaságnál sem volt gond. igazából ellenőrzésnél az elektronikai készülékeket külön dobozba kell rakni, szóval akár a nyakadból is rakhatod külön, hogy utána átellenőrizve meg hol tartja az ember amíg felszáll, a kutyát nem érdekli. Ilyesmi kiskapukra lettem volna kíváncsi, nem a sok h*lye okoskodására.
Szóval sima, mert úgyis külön kell rakni átvilágításkor, aki hasonó cipőben jár.
Amúgy mindenkit buzdítok a csak hátizsákkal utazásra, nincs attól jobb és kalandosabb szóval hajrá aki hasonlóan nem a fél lakást viszi egy hetes utazásra.
Aki értelmesen kommentelt azoknak meg köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!