Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ismert olyan eset magyarokkal,...

Ismert olyan eset magyarokkal, hogy valaki tévedésből rossz repülőjáratra száll, mint Kevin a Reszkessetek betörőkben?

Figyelt kérdés
jan. 1. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudsz rossz járatra szállni, ugyanis mielőtt felszállsz a repülőre, ellenőrzik a repjegyedet.
jan. 1. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Emberi hibából lehetséges. Nem feltétlenül Magyarországon, de el tudom képzelni. Keress rá, csak most dec.21-22-én 2 esetről írnak, amerikai eseteket.
jan. 1. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem ismert, de biztos volt már ilyen a történelem során.
jan. 1. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Repülőset nem, csak vonatosat. A sógorom benézte, hol a mozdony, aztán a kalauz szólt neki kilométerekkel később, hogy ez a jegy nem erre a vonatra szól.
jan. 1. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul:

[link]

[link]

Amilyen fejetlenség van sokszor beszállásnál, az csoda hogy csak pár eset van évente.

jan. 1. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Ma repültem és előttünk egy párt visszafordítottak a becsekkolásnál, mert rossz gépre akartak szállni. Nem tudom, hogy lehet benézni, de itt a személyzet résen volt. Max. valami világvégi reptéren, extra fapados légitársaságnál tudom elképzelni, ahol nincs QR-kódos beszállókártya.
jan. 1. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Igen, biztos előfordulhat ilyen emberi hibából, de ahhoz nagyon sok dolognak kell félresikerülnie. Talán régebben a számítógépes világban nagyobb lehetett a valószínűsége.

Eleve az utasnak kell nagyon bénának lennie, hogy ne ellenőrizze melyik légitársaság, melyik úticéljához, milyen járatszámra, melyik kapunál áll sorba. Ha valamelyiket eltéveszti, akkor a beszálláskori utolsó ellenőrzéskor, amikor pittyen a QR kódod, ki kell derülnie, hogy hoppá!

Inkább olyankor tudom elképzelni ha belföldi járatnál (mondjuk USA) az utas béna, a beszállító személyzet pedig hanyagul végzi a munkáját és nem olvassa le a QR kódot. Ha leolvassa akkor képtelenség, hogy ne sipítson a gép. De ez valszeg olyan ritka, hogy ha kiderül azonnal bekerül a nemzetközi bulvárba

jan. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!