Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan kell átteni másik járatra?

Hogyan kell átteni másik járatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Átszeretném tenni a január 9. járatomat egy előbbire lehetőleg a napokban lévőre. Dióhélyban azért mert akikkel vagyok egy baratnőm és anyukája. Sokat szoktunk vitatkozni barátnőmmel de ilyen tini,hülyülős vitták semmi komoly de az anyukája mindig ránk szól (leginkább rám szegezi a leszidást). Előző alkalommal közölte,hogy amikor haza érünk elleszünk szeparálva ez eddig oke de a barátnőm mindent vitánál engem állít be rossznak és ebből egy kicsit elegem lett, ezért nem szóltam hozzá a hátralévő nap. Tudni kell róla hogy ő ilyen nagyon anyukás vagy nem is tudom konkrét össze vannak nőve. Nos tehát úgy látszik megint engem állított be szarnak mert mar lassan két napja az anyja hozzám se szól ( a barátnőm már igen). Egy idegen országban és kontinensen vagyok (indonézia) a szüleim nélkül és őszíntén félek és nagyon szomorú vagyok. Nem így terveztem el az utazást hogy egy lassan 50 éves nő és anyuka nem szól hozzám és a lányával aki részben a “barátnőm” levegőnek néznek. Indonéziából-Budapestre lenne a vissza út. Akikkel jöttem ők is előre tették pár nappal és csak per/jegy 2000ft volt. Lehetséges,hogy én is megúsznám ennyivel vagy több? Kérlek normális választ adjatok azért kérdezek itt mert fogalmam sincs ezekről nem érdekel a negatív válasz.
2023. dec. 29. 04:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A tök érdektelen dráma helyett leírhattad volna, hogy melyik légitársaságról van szó.

Így csak annyit tudok írni, hogy kérdezd a légitársaság ügyfélszolgálatát.

2023. dec. 29. 04:37
 2/4 A kérdező kommentje:
qatar a légitársaság
2023. dec. 29. 05:35
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
medvespray
2023. dec. 29. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:

A legitarsasag fooldalan valaszd a “Manage/Check in” opciot, majd a “Manage Booking” fulon ird be az adataidat.

Majd valaszd ki a “flight change” vagy “flight modofication” opciot.

2023. dec. 29. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!