Van most valami előírás, maszkon kívül a repülésre, betegen?
Figyelt kérdés
Nagyon beteg vagyok, ilyen influenza szerű ,de már megvan a jegy amivel majd el kell utaznom 10+ órát átszállássál. Van aki mostanában repült betegen? Milyen volt? Mit tanácsol?2023. dec. 4. 12:00
1/12 anonim válasza:
Kit érdekel.Régen is felszálltál a repülőre azt mentél betegen is.
Amúgy te azt élvezed hogy párnaponta kiírsz ehhez hasonló kérdéseket?
2/12 anonim válasza:
A légitársaság ügyfélszolgálata mit mondott?
3/12 anonim válasza:
Ne menj. Simán megtehetik, hogy nem engednek fel vagy leszallitanak ha látványosan beteg vagy. Amúgy meg ritka bunkó dolog tudatosan betegen utazni és másokat megfertozni
4/12 A kérdező kommentje:
3 értem, de nem tehetem munka miatt repülök, nem mondható vissza
2023. dec. 4. 15:04
5/12 anonim válasza:
Minden megoldható, csak akarni kell. Szóval az ügyfélszolgálat mit mondott?
6/12 anonim válasza:
Munka miatt is el szokott maradni, konferencia, barmi, nem is vagy jol, mindenkit vegigfertozol, nem is kelt jo benyomast egy folyo orru, kohecselo ember. Ez covid elotti velemeny.
7/12 A kérdező kommentje:
6 értem, de nem lehet lemondani, kötelező mennem. Sajnos a benyomás nem érdekli a főnökeimet
2023. dec. 4. 16:51
8/12 anonim válasza:
Kifogás. Mindent meg lehet oldani. Csak gyáva vagy hozzá.
9/12 A kérdező kommentje:
Az állásom függ tőle, lesz egy napom a hotelban még pihizni.
2023. dec. 4. 16:56
10/12 anonim válasza:
Hogyne, persze. Kifogás, kifogás, kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!