A Ryanair mennyire kukacos a csomagméretekkel?
Priority + 2 kézipoggyász lett kifizetve és a kisebbik táska méretére írnak 40x20x25 centit. Úgy írják, hogy lehet hátizsák vagy laptop táska is. Namost nekem hátizsákos laptoptáskám van, de 50x35 centis, tehát túlnyúlik a méreten. Nem fogom telepakolni, de a laptopot vinnem kell. Fel fogják engedni? Nem is tudok elképzelni olyan laptoptáskát, ami beleférne ebbe a mérethatárba, tekintve, hogy a 14"-es laptop önmagábab 33x21 centis.
Elsősorban saját tapasztalatokat várok.
Nekem az a tapasztalatom, hogy csak azokkal szoktak szívózni, akik nagyobb bőröndöt vagy hatalmas túrahátizsákot visznek a kis hátizsák helyett.
De ha nem tudod berakni a keretbe, akkor megvan az esélye, hogy fizetned kell.
A múlt héten pont láttam valakit, akinek nem fért be.
A törékeny cuccokat kivette a kezébe, fel kellett adnia a csomagot és 17 ezer Ft-nak megfelelő összeget kellett fizetnie.
Kedves ötös válaszoló! /vagy bárki akinek van tapasztalata.
Nemsokára utazom és egy pár centivel nagyobb a táskám. 40x30x20 helyett 42x32x23 cm
Nincs kitömve, igazából az sem érdekel ha kiszúrnak és megbüntetnek :) (kilóra nem hogy a 10 kg de még 5 sincs kb.).
A kérdésem az lenne, hogy ott a pultnál kell ezt kifizetni/rendezni - ha nagyon belém akarnak kötni - ? vagy elküldenek valahova és majd újra sorba kell állni? Csak mert véletlen sem szeretném ilyen miatt lekésni a gépet vagy bármi.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!