Ha télen elutazok egy meleg helyre, akkor miben utazzak el? 🤣🤣
Én ilyenkor próbáltam a legvékonyabb olyan kabátban menni, amiben még nem fagytam meg a reptérig (nem pesti vagyok).
Thaiföldön azért jól szórakoztak januárban (kb. 35 fok volt) a szőrös kapucnis átmeneti dzsekimen 😀
Ha tudsz úgy pakolni, akkor célszerű helyet hagyni a kabátnak valamelyik poggyászban, a feladott poggyászba is begyömöszölheted a reptéren, ha jobban fér, ott már úgysem fog kelleni. Mondjuk visszafelé Dohában kimentünk nézelődni átszálláskor, és elfért rajtam a kabát, szerintem addigra már olyan fáradt voltam, hogy attól fáztam. Ezt azért vedd számításba :)
Hosszú csizmában biztos nem mennék, maximum bokacsizmában, de inkább a vastagabb, vízhatlan Converse tornacipőmben, mert ha esetleg elkap egy esősebb idő, akkor fel is venném addig, ha muszáj.
A többi cucc (hosszú nadrág, pulóver stb.) úgyis alap a repüléshez szerintem, de hidd el, farmerban és zárt cipőben is meg fogsz sülni, ha odaérsz. Ahogy kilépsz a légkondis reptérről, "meg fog dübbenteni" (nem tudom máshogy írni, bocsi 😊) a trópusi klíma, de én imádom ezt az érzést, szerencsére márciusban, sőt májusban is volt már ilyenben részem, nem szükséges hozzá az igazi tél 🙂
A meleg helyek is becsapósak lehetnek.
Sok meleg országban szokás az épületekben, de akár még járműveken is fagyos hidegre állítani a légkondit és éjszaka a sivatagban is tud hideg lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!