Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha télen elutazok egy meleg...

Ha télen elutazok egy meleg helyre, akkor miben utazzak el? 🤣🤣

Figyelt kérdés
Ez egy furcsa kérdés (lehet), tudom! Viszont mivel itt hideg van, így a repülőgépre kabátban menjek meg csizmában? Aztán amikor odaérek, akkor megfogok sülni..🤣🤣

2023. nov. 13. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem egyszer volt csak ilyen. Kabátba mentem ki a reptérre, majd pulcsiban voltam végig a repülőn. Leszállás után azt is levettem magamról, addig a kabát ment a kézipoggyászba. Vissza vele ugyan ez volt. Pulcsit felvettem amikor felszáltunk, kabátot pedig leszállás után vettem elő a kézipogyászból.
2023. nov. 13. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor próbáltam a legvékonyabb olyan kabátban menni, amiben még nem fagytam meg a reptérig (nem pesti vagyok).

Thaiföldön azért jól szórakoztak januárban (kb. 35 fok volt) a szőrös kapucnis átmeneti dzsekimen 😀

Ha tudsz úgy pakolni, akkor célszerű helyet hagyni a kabátnak valamelyik poggyászban, a feladott poggyászba is begyömöszölheted a reptéren, ha jobban fér, ott már úgysem fog kelleni. Mondjuk visszafelé Dohában kimentünk nézelődni átszálláskor, és elfért rajtam a kabát, szerintem addigra már olyan fáradt voltam, hogy attól fáztam. Ezt azért vedd számításba :)

Hosszú csizmában biztos nem mennék, maximum bokacsizmában, de inkább a vastagabb, vízhatlan Converse tornacipőmben, mert ha esetleg elkap egy esősebb idő, akkor fel is venném addig, ha muszáj.

A többi cucc (hosszú nadrág, pulóver stb.) úgyis alap a repüléshez szerintem, de hidd el, farmerban és zárt cipőben is meg fogsz sülni, ha odaérsz. Ahogy kilépsz a légkondis reptérről, "meg fog dübbenteni" (nem tudom máshogy írni, bocsi 😊) a trópusi klíma, de én imádom ezt az érzést, szerencsére márciusban, sőt májusban is volt már ilyenben részem, nem szükséges hozzá az igazi tél 🙂

2023. nov. 14. 00:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem az angol hajnali hideg meg a repulogep hideg legkondija utan soha az eletben nem okozott gondot a repterig a geptol a derekamra kotott felsommel farmerben gyalogolni, a dzsekit eleve a poggyaszba tettem, es a repter vecejeben is at lehet vedleni. Eletemben nem sultem meg, viszont rohadt hidegbe erkezve nagyon lehet fazni.
2023. nov. 14. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kabátot szoktunk felvenni, de csizmát nem, csak valamilyen sportos cipot. A kabát a repulon is jol szokott jonni, mert mindig hideg van. Amikor leszállunk és átvesszuk a csomagjainkat, abba tesszuk bele a kabátot, van, hogy a kézi poggyászba teszunk rovid nadrágot és érkezés után a reptéri wc-ben átoltozunk.
2023. nov. 14. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy szoktam, mint a 2. válaszoló. Farmer, pulóver, a legvékonyabb dzseki és olyan cipő ami mindig jó, pl. egy sneaker.
2023. nov. 14. 21:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 🤗
2023. nov. 15. 02:04
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Fadobozban.
2023. nov. 17. 08:31
 8/9 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
2023. nov. 18. 06:40
 9/9 anonim ***** válasza:

A meleg helyek is becsapósak lehetnek.

Sok meleg országban szokás az épületekben, de akár még járműveken is fagyos hidegre állítani a légkondit és éjszaka a sivatagban is tud hideg lenni.

2023. nov. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!