Támogatjátok az egyik légitársaság kezdeményezését, hogy gyerekmentes zónákat alakítsanak ki járatain?
"Az ötlet lényege, hogy ahelyett, hogy egy síró baba vagy egy nyafogó gyerek mellett ülnének egy hosszú repülőút során, lehetőségük lesz az utasoknak, hogy egy falakkal és függönyökkel elválasztott csendes részlegben foglaljanak helyet."
Támogatom.
A gyerekeknek nagyon stresszes lehet egy repülőút, így értem hogy miért üvöltenek, de én meg nem szeretném hallgatni, köszi.
Az üvöltöző felnőtteket leállíthatja a stewardess (volt már szerencsém ilyenhez), a gyereknél nincs ilyen opció.
Hát nem tudom. Én tényleg tapasztalatból mondom, rengeteget kell tengerentúlra repülnöm, de nekem nem fizetik a business classt, úgyhogy szinte minden járaton találkozom a turista osztályon egészen kisgyermekkel utazókkal. Ahány gyerek, annyiféle, de némelyik egészen nehezen viseli az utazást. Az is tény, hogy az ő hallójáratuk érzékenyebb a nyomáskülönbségváltozásra. Vannak persze akik tündériek, egy hangos szavuk nincs, de pont nemrég jöttem haza Mexikóból és pár üléssel előrébb volt egy fiatal pár kisbabával. A kisgyerek végig üvöltötte a 10 órát kisebb megszakításokkal. Nem sírt, nem rosszalkodott, hanem teljes erőbedobással bömbölt, mintha kínoznák. Nem tudom hallottatok-e már ilyet, de ez valami természetfeletti. Én nem tudnék ilyen decibel szintet produkálni. A szerencsétlen szülőknek sem volt egy pillanat nyugta, felváltva próbálták csitítgatni, felvéve sétálgatni vele, ringatni, kevés sikerrel.
Na most az a probléma, hogy ezt a hangot függönnyel nem lehet igazából kiszűrni. Az egész gépen jól hallható volt, mert nagyjából középen ültek. Én nem tudom miért kell ilyen korú babákkal kontinensek között utazni, de biztos megvan az okuk rá, de az tuti, hogy egy ilyen út után több tucat ronggyá szakadt ember száll ki a gépből, akikkel jól kib*sztak. Én már megtanultam fejenállva is aludni a gépen, legutóbb Chicagoba menet egy legalább 150 kilós nagyon kedves katolikus pap ült mellettem, azt is kibírtam, de egy ilyen végig üvöltő baba nagyon fárasztó tud lenni.
Csak azt nem hiszem, hogy pusztán fügönnyel megoldható az elkülönítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!