Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Támogatjátok az egyik légitárs...

Támogatjátok az egyik légitársaság kezdeményezését, hogy gyerekmentes zónákat alakítsanak ki járatain?

Figyelt kérdés

[link]

"Az ötlet lényege, hogy ahelyett, hogy egy síró baba vagy egy nyafogó gyerek mellett ülnének egy hosszú repülőút során, lehetőségük lesz az utasoknak, hogy egy falakkal és függönyökkel elválasztott csendes részlegben foglaljanak helyet."

2023. okt. 18. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Én támogatom, és akár ennél többet is fizetnék érte.
2023. okt. 18. 12:48
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Már évekkel ezelőtt bevezethették volna. Sokat utazom, és minden második járaton van legalább egy üvöltő gyerek.
2023. okt. 18. 12:57
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom.

A gyerekeknek nagyon stresszes lehet egy repülőút, így értem hogy miért üvöltenek, de én meg nem szeretném hallgatni, köszi.

Az üvöltöző felnőtteket leállíthatja a stewardess (volt már szerencsém ilyenhez), a gyereknél nincs ilyen opció.

2023. okt. 18. 13:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá igény legyen, nekem mindegy 🙂
2023. okt. 18. 15:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is támogatom, ha van rá igény, akkor miért ne. Nem csak az ordító kisgyermek probléma, hanem egy olyan utastárs sem kellemes a közvetlen melletted lévő ülésen, aki a repülőúton végig az ölében tartja a 2 év alatti kisgyerekét, mert azoknak nem kell külön ülőhelyet venni.
2023. okt. 18. 15:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Én tényleg tapasztalatból mondom, rengeteget kell tengerentúlra repülnöm, de nekem nem fizetik a business classt, úgyhogy szinte minden járaton találkozom a turista osztályon egészen kisgyermekkel utazókkal. Ahány gyerek, annyiféle, de némelyik egészen nehezen viseli az utazást. Az is tény, hogy az ő hallójáratuk érzékenyebb a nyomáskülönbségváltozásra. Vannak persze akik tündériek, egy hangos szavuk nincs, de pont nemrég jöttem haza Mexikóból és pár üléssel előrébb volt egy fiatal pár kisbabával. A kisgyerek végig üvöltötte a 10 órát kisebb megszakításokkal. Nem sírt, nem rosszalkodott, hanem teljes erőbedobással bömbölt, mintha kínoznák. Nem tudom hallottatok-e már ilyet, de ez valami természetfeletti. Én nem tudnék ilyen decibel szintet produkálni. A szerencsétlen szülőknek sem volt egy pillanat nyugta, felváltva próbálták csitítgatni, felvéve sétálgatni vele, ringatni, kevés sikerrel.

Na most az a probléma, hogy ezt a hangot függönnyel nem lehet igazából kiszűrni. Az egész gépen jól hallható volt, mert nagyjából középen ültek. Én nem tudom miért kell ilyen korú babákkal kontinensek között utazni, de biztos megvan az okuk rá, de az tuti, hogy egy ilyen út után több tucat ronggyá szakadt ember száll ki a gépből, akikkel jól kib*sztak. Én már megtanultam fejenállva is aludni a gépen, legutóbb Chicagoba menet egy legalább 150 kilós nagyon kedves katolikus pap ült mellettem, azt is kibírtam, de egy ilyen végig üvöltő baba nagyon fárasztó tud lenni.

Csak azt nem hiszem, hogy pusztán fügönnyel megoldható az elkülönítés.

2023. okt. 19. 07:45
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Én támogatom, igaz nem repülök, de hasonló megoldást lehetne pl. vonatokon is, vagy gyerekmentes távolsági buszjáratot elindítani.
2023. okt. 19. 09:05
 18/25 anonim ***** válasza:
29%
Erdekes ez, hogy angol kisbabakkal utazom, es azok nem uvoltenek, csak halkan nyuszognek. A repter, ahonnan megyek, mindig szinangol vakaciozokkal van tele.
2023. okt. 19. 12:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal előbb be kellett volna vezetni, én többet is hajlandó lennék fizetni érte. Mondjuk egy függöny az valóban kevés lehet, de legalább valamit kitaláltak már. Kezdetnek nem rossz.
2023. okt. 24. 21:02
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég volt egy 10 órás repólőutam, 10 óra Pestről Pekingbe, mögöttem 3 gyerek, ovisok, alsósok, csak rinyáltak egész útón (én akarok anya mellé ülni, nem én akarok nem én nem én....) vagy bőgtek, vagy rugdosták a székemet, vagy visítoztak, vagy az apjuk rohangált körbe körbe a sorok között hogy a szendvicset odaafja nekik. Előttem két sorral egy karonülő, aki épp hogy mászott.... leszámítva a sírást, a szülők úgy gondolták hogy poén ha a gyerek nyégykézláb mászkál a repülőn, párszor majdnem ráléptem... szóval igen, nagyon támofatom.
2023. nov. 1. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!