Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hátizsák lehet fedélzeti...

Hátizsák lehet fedélzeti poggyász(wizzair)?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért a távolsági busznál meg a vonatnál is nehéz rosszra szállni, a repülőknél pedig egyenesen lehetetlen :)

De itt is ki van írva, hogy "hanyasról" megy, és egyszerűen csak megkeresed az adott kaput.

Arról meg a foglalás után szokott a légitársaság tájékoztatni, hogy mikorra kell a reptérre érni.

2023. aug. 27. 14:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem már sikerült 1-2 alkalommal rossz vonatra ülni 🥴 az elsőnél még alig szálltam fel, mire észbe kaptam, a másiknál meg már elindult.

Egyébként még nem tudom, hogy lesz-e feladott poggyászom, mert amikor kiirtam a kérdést, akkor úgy terveztem, hogy nem, mert egy lengyel körutazást szerettem volna, de közben ma találtam egy másik utat(szervezett utazás Izlanra) így már máshogy kell majd pakolnom is.

2023. aug. 27. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, akkor a saját szervezésű körutazást gondold át! Lengyelországban eltévedni sem jó 😀

Az izlandi szervezett út jól hangzik 🙂

Rossz gépre tényleg nem tudsz szállni, a kapuknál azért is ellenőrzik a beszállókártyád.

Viszont a beszállókártyád is jól ellenőrizd le, ha nem magadnak nyomtatod, mert ismerősömék 5 fős családja úgy kapta a beszállókártyát Ferihegyen, hogy 4 fő jó helyre, a 3 éves kisfiú meg egy teljesen más országba (nem volt ritka neve és összekeverték egy másik ugyanolyan nevű utassal).

Azt mondjuk nem tudom, mi lett volna, ha a kapunál veszik csak észre a hibát beszálláskor...

Bocs a nem ide tartozó sztoriért, lényeg, hogy ne izgulj, viszont akkurátusan olvass el mindent és ellenőrizd a fontos dolgokat.

És akkor se kapj pánikrohamot, ha besípolsz az ellenőrzésen 😊

2023. aug. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!