Repülőtéri biztonsági kérdés ?!
Ha combcsonttörés miatt, velőűrszeget tett a lábamba a Dr, azt az igazolást hogyan tudom lefordítatni (reptéri ellenőrzéshez) ?
Vannak akik ezzel foglalkoznak, ezt tudom, de arra a fordításra, hogy kerül a kórház logo, orvos pecsétje, és aláírása? Neki el kell vinnem utána papírt, hogy pecsételje le?
Köszi előre is.
Nekem is olyanom van, nem fordítgattam semmit, csak belöktem pár papíromat a kézipoggyászba, hogy ha nagyon akadékoskodnának, akkor értelmezzék a latin szöveget :)
Egyébként utaztam már párszor vele, egyszer Közép-Amerikába, 6x kellett akkor biztonsági ellenőrzésen átmenni, 2x sípoltam be (nem is ugyanazon a reptéren, volt amin odafelé igen, visszafelé nem).
Tapasztalatom szerint elég mondani nekik, a testszkennerrel tudják ellenőrizni, hogy az-e a baj.
Jó utat, ezen ne izgulj! :)
Köszi. :)
Ha Észak-Amerikába sikerült bejutnod, fordítás nélkül, akkor bárhová. 😀
Meghát ahogy elékszem a kapun amin át kell menni, az is átvilágít Röntgen szerűen…
Csak a Budapest Airport oldalán, írták a kérdések oldalon -> [link]
Meglátjuk. :)
Köszi a segítség. 😊😉
Akkor Észak-Amerikában pont nem jártam, Belize úticéllal ejtettük útba Panamát :)
De az USA ellenőrzés sem volt olyan véres korábban, ott például a kézitáskában maradt 100+ ml szúnyogriasztót hoztam át szemrebbenés nélkül (egyébként Mexikóból), úgy, hogy nrkem is csak Amszterdamban tűnt fel :D
3: Nekem a fogkrémet nem szúrták ki a JFK-n, ami a táskában maradt, átszállásnál meg később igen. :D
Kérdező: ne aggódj, kb. bármi be tud sípolni, néha a semmi is, egy kis plusz ellenőrzés és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!