Alanya-ba mennyibe kerül egy repjegy? (oda-vissza)
Csak kíváncsiságból.
Sosem utaztam még repülővel, nem tudom hol kell ezt nézni pontosan.
Csak láttam, hogy mostanában olyan sokan utaznak oda és kíváncsi vagyok, hogy ennyire megfizethető áron lenne?
Illetve Bp-től mennyi idő a repülőút?
Tudom, hogy függ attól is mikor veszem meg, de ha mondjuk 1 hónappal előtte tudom megvásárolni? és ilyen nyári szezonban? (július-augusztus)
Akkor miért nem nézted meg h a ingyenes???
Nem kell hozzászólni ha nem tudsz semmit ;)
Vak vagy? Netán kell szemüveg?
Leírtam, hogy NEM TUDOM HOL KELL NÉZNI.
Képzeld el, néztem a GOOGLE-ben de mivel sosem repültem még mi meglepő repjegyet sem vásároltam. TAPASZTALATOKRA volnék kíváncsi, amit nem ír le a google.
De ha ennyire ráérsz azt leírhatnád, hogy az ilyen élettelenek mint te minek szólná bármihez is amihez, fogalmuk nincs ???
#3 mármint hogy érted hogy "ingyen kaja pia a szállodában" ?
#4 elbeszélgetnék én a te anyáddal hogy téged milyennek nevelt.
Mi a bánatnak szólsz hozzá, ha érdemben semmi mondanivalód nincs.
Hálistennek nem mindneki olyan mint , te és írt privátban.
Nem azzal van gond, ha valamit nem tudsz, még azzal sem, hogy a felfogásod 0 , de hogy reklámozod is az baj.
Mellesleg nem szándékozom odamenni, hidd el bemennék egy irodába ha én mindenáron oda akarnék menni. Szimplán kíváncsi voltam, hogy ennyire olcsó lenne, hogy olyan sokan repülnek oda. De ha nem tudsz válaszolni nem kell mindenáron, vagy ennyire kényszert érzel hogy neked oda kell írni ? -.-"
Ha repjegyeket szeretnél böngészni (ár, utazási idő stb.), használhatod pl. ezt az oldalt:
Én mindig itt vettem repjegyeket, mikor saját szervezésű útra mentünk, szállást meg a bookingon szoktam foglalni (nem vagyok az AI és hasonlók híve, mert mi mindig jövünk-megyünk, így az csak plusz kötöttség nekünk).
Alanyában mi egyébként pont irodával mentünk, nem volt rossz, vannak érdekes látnivalók is a környéken (pl. Side, Manavgat vízesés) de közeli úticélok közül csak Horvátország tetszett kevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!