Az mint jelent hogy reptéri becsekkolás?
Fapados vagy sem? Ez a lényeg. Fapadosnál mindenképp csináld meg online, úgy ingyenes és megmondják, hogy mennyivel előtte lehet. Ez változó, ha fizetsz a fix helyért, akkor rögtön, ha nem fizetsz, akkor 24 órával előtte tudod megcsinálni a check in-t. Illetve ha valami miatt nem sikerül online, akkor az ügyfélszolgálat felajánlja a beszállás előttit ingyen, volt már ilyenünk is.
A nagyobb légitársaságoknál viszont eleve ingyenes, felajánlják az online-t, de nekem pl. annyira bonyolult lett volna, valami plusz applikáció kellett volna, ami nem működött, hogy feladtam és mentem a reptérre indulás előtt 2 órával. Mondjuk jó hosszú sor volt, de rendben volt.
A lényeg, hogy legyen beszállókártyád, ha van, akkor oda se kell menned a check in pulthoz, mehetsz egyből a biztonsági kapuhoz, kivéve, ha van feladott poggyászod.
Továbbra is az a kérdés, hogy fapados-e? Mert a fapadosoknál tényleg össze-vissza ültetnek, akár az is előfordulhat, hogy a gép végébe. Nálunk ez nem gond, mert a 16 évesemmel szoktam utazni és ő szívesen ül egyedül.
Nagyobb légitársaságnál viszont akkor is egymás mellé adnak helyet, ha nem foglalsz előre, de lehet, hogy nem ablak mellé, hanem mondjuk a középső sorba kaptok helyet.
Magyarul utasfelvétel. Azaz ekkor vesznek fel az utaslistára.
Ha legalább a légitársaságot leírnád, akkor lehetne belemenni a részletekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!