A Rynair-nél, ha nem foglaltam helyet (3-an utazunk: 2 felnőtt, 1 gyerek), akkor a 11 éves gyereknek automatikusan az egyik felnőtt mellé fog szólni a jegye, vagy ezt külön kell kérni?
a gyereknek ingyen van az ülőhely, de legálabb az egyik szülőnek fizetnie kell az ülőhelyért
If reserved seats are not included in the chosen fare, at least one adult must buy a seat (for a price of between €4 and €6 or local currency equivalent) and children must sit next to adults.
Szia!
Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem. Ha sokan vettek ülőhelyet, elképzelhető, hogy nem marad egymás melletti ülés.
Miért ezen spórolsz? A gyerekek bizonyos üléseken 12 év alatt ingyen ülhetnek, elviekben 1 kísérő is.
Mi mindig veszünk ülőhelyet, hogy együtt üljünk, és ne azon kattogjak utazás előtt 1 nappal, hogy hol/ hogyan fogunk ülni. Amúgy 3 gyerekkel utazunk, akik között, már van 12 feletti is.
Ne írjatok már butaságot!
A #2-es írta jól: legalább az egyik felnőttnek kell vennie ülőhelyet és a gyerek úgy kerül automatikusan mellé.
Nem lehet, hogy egyik szülő sem fizet az ülésért.
Nekem már nagyobb a gyerekem, elég gyakran repülünk fapadossal és SOHA nem egymás mellé kapjuk a jegyeket, sőt, néha a gép két végébe. (Gyerek még örül is neki. 😀)
Első repülésünkkor viszont megvettem a fix helyet, nem fapadoson meg ugye eleve úgy adják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!