Melyik az az oldal ahol a vissza mondod repjegyeket meglehet venni?
Egy tiktok videóban hallottam hogy van 2 v3 oldal aminek az a lényege hogy sokkal olcsöbban megtudod venni a repülő jegyet, mert azok már levoltak mondva
Esetleg valaki tudja, hogy mi volt a neve?
Valóban volt ilyen, de akkor még sem a tiktok, sem a fapadosok nem léteztek.
A fapadosok előre számolnak is azzal, hogy nem mindenki jön el aki repjegyet foglalt, ezért alapból túltöltik a járatokat.
Nincs ilyen, a hagyományos légitársaságok zöménél a jegy nem átruházható. Vagy visszaváltod több-kevesebb kötbérrel, ha olyan típusú vagy ha nem, akkor elbuktad az egészet.
Fapadosoknál létezik név átírás, de ennek súlyos díja van, legtöbbször olcsóbb egy újat venni és a meglévőt hagyni a francba elveszni.
Imádom, mikor söpredék barom tiktokosok okoskodnak arról, amiről fingjuk sincs.
A repülőjegy nem egy buszjegy, hogy odaadom a barátomnak, ha nekem nem kell, használja csak fel nyugodtan. Eleve bármilyen módosítást a légitársaságnál kell intézni (ha közvetítőtől veszed a jegyet - amit nem ajánlok - akkor ők is rajtuk keresztül csinálják meg), nem létezik semmiféle “repjegy Marketplace”, hogy csak úgy feldobom a nem kellő utamat, vigyétek.
Annál jobbat mondok, karácsonyig gyűjts össze egy kis pénzt és szállj be az internetbe. Én már letöltöttem az egészet és baromira megéri. Tele van okos tanácsokkal olyan szakemberektől, akik nem bízzák a véletlenre, hanem egyből, még hétfőn letöltik a Skyscannert.
A meztelen nőkről nem is beszélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!