Ilyenkor nem lehet bíróságra menni?
Ugye jött a hír erről: [link]
Ilyenkor nem lehet bíróságra menni? Mert vettem jegyet, megvettem a szolgáltatást, de valaki más is megvette ugyan ezt, ezért megszívtam? Szabad ugyan azt a dolgot kétszer eladni?
És ez a pénz visszafizetés sem segít sokat, mert pl ha fizettem egy napra hotelt, akkor a légitársaság hibájából dobtam ki felesleges pénzt. Ilyenkor lehet bíróságra menni?
A busz meg a repülő szerintem két más dolog. Az egyik az, hogy a buszok általában gyakran járnak, naponta 2-3-szor biztosan, míg egy légitársaság repülője tudtommal nem.
Akkor ugye a repülőn egy megadott számú hely van, X embernél nem mehet fel rá több, a busznál nincs ilyen. Amíg fel tudsz szállni, addig fel lehet szálnod.
Nem véletlen van a busznál bérlet a repülőnél pedig nincsen. A buszt gyakrabban használod kisebb tábolságokra, a repülőt ritkábban nagyobb távolságokra.
A buszhoz kisétálni nem nagy dolog, egy repülőtérre kimenni, átmenni a biztonsági ellenőrzésen, esetenként feladni a csomagod, majd megkeresni a kapudat, becsekkolni, boardingolni nem egy 10 perces művelet mint kisétálni a buszmegállóba.
És esküszöm most kegyetlen hülyén érzem magam, hogy az internetet erről vitázok valakivel. Tényleg vannak olyan emberek akik szerint a busz meg a repülő ugyan az mert eljuttat A-ból B-be? Szerintem én ezt itt elengedtem, hülyén érzem magam, hogy ilyen emberekkel kell kommunikálnom. Aki értelmes választ adott annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!