Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 1 óra 50 perc elég az átszállá...

1 óra 50 perc elég az átszállásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok!1 hónap múlva ulva utazok Panamába és nem vagyok teljesen biztos az atszállásokban.2 átszállással utazom.Budapestről Barcelonába az út 2ó 40p.Barcelonába lesz majdnem 3 óra várakozási időm.Onann Madridba megy a gép.Madridba viszont csak 1ó 50p várakozási időm van a következő gép indulásáig.Szerintetek elég lesz ez az idő?És ha egybe veszem a jegyet,akkor hányszor kell becsekkolnom?
2023. máj. 19. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha egybe lenne minden, az azt jelentene, hogy Budapesten felszallsz a gepre, egyszer leszall Barcelonaban a gep, varakozik, felveszi az uj utasokat, egyesek leszallnak, te rajta maradsz a gepen, majd repül tovabb ugyanaz a gep Madridba, ahol szinten nem kell kiszallnod, mert 3 ora mulva repül tovabb Panamaba ugyanaz a gep.????? Ilyen nincs.
2023. máj. 19. 18:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja már megvan köszönöm.Ket különböző légitársasággal megyek
2023. máj. 19. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem kell online check in. Én soha nem csinálok. Minek? A böröndöt úgyis fel kell adni és odamenni a pulthoz. Akkor meg nem mindegy?

Utaztam Ibériával. Nem csekkoltam be. Legutóbb Lufthansával. Akkor sem csekkoltam be online.

Egyébként Madrid elég nagy repülötér. Viszont szép új és modern. Lehet, 1.5 óra nem elég.

2023. máj. 19. 20:51
 14/15 A kérdező kommentje:
És az Ataturk Isztambuli reptérről vélemény?Úgy tudom az is nagy
2023. máj. 19. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

En ket okbol szoktam online check in. Egyreszt, mert akkor az üleshelyet- amit kiosztottak nekem, meg tudom valtoztatni. Ha a repüles elött 1 oraval a repteren akarom megvaltoztatni, akkor nagyon keves az esely ra, hogy meg van szabad hely, tehat meg tudom valtoztatni. Altalaban a repülegepek total tele vannak, egy hely sem üres. Hatul, ill. WC közeleben- ha 12 orat repülök akkor föleg nem kellemes ülni. Ha turbulenciak vannak, akkor hatul sokkal intenzivebben lehet erezni.

A masik, bizonyos esetekben a koffert elözö este kiviszem autoval a repterre, es feladom. Ekkor azonban meg nem lehet online check in.

2023. máj. 20. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!