1 óra 50 perc elég az átszállásra?
Nem kell online check in. Én soha nem csinálok. Minek? A böröndöt úgyis fel kell adni és odamenni a pulthoz. Akkor meg nem mindegy?
Utaztam Ibériával. Nem csekkoltam be. Legutóbb Lufthansával. Akkor sem csekkoltam be online.
Egyébként Madrid elég nagy repülötér. Viszont szép új és modern. Lehet, 1.5 óra nem elég.
En ket okbol szoktam online check in. Egyreszt, mert akkor az üleshelyet- amit kiosztottak nekem, meg tudom valtoztatni. Ha a repüles elött 1 oraval a repteren akarom megvaltoztatni, akkor nagyon keves az esely ra, hogy meg van szabad hely, tehat meg tudom valtoztatni. Altalaban a repülegepek total tele vannak, egy hely sem üres. Hatul, ill. WC közeleben- ha 12 orat repülök akkor föleg nem kellemes ülni. Ha turbulenciak vannak, akkor hatul sokkal intenzivebben lehet erezni.
A masik, bizonyos esetekben a koffert elözö este kiviszem autoval a repterre, es feladom. Ekkor azonban meg nem lehet online check in.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!