Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lesz ebből valami gond?

Lesz ebből valami gond?

Figyelt kérdés
Xanaxot szedek rendszeresen. Megyek Bulgáriába repülővel. Azt mondták a drogok becsempészését szigorúan büntetik. Ma érdeklődtem az Ogyéinél, azt mondták arról nem kell igazolás. Nem lesz ebből baj? Egyáltalán megérkezéskor belenéznek a táskámba?
2023. máj. 2. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az OGYÉI-nek nem hiszel, de valami random névtelen embernek az internetről igen. Drága kenyér.....
2023. máj. 2. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Angliaban csak azert jottek ki hozzam rendorok, mert postan kaptam es brit allampolgar lettem. Viszont azelott ropdostem vele 20 evig. Ha otthon receptre neked irtak, szerintem nem gond.
2023. máj. 2. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért büntetőjogi értelemben éles határ van a kábítószerek, és a központi idegrendszerre ható, legális gyógyszerek között. Ráadásul a Xanax Bulgáriában is törzskönyvezett gyógyszer, szóval már csak ezért sem lehetne belőle probléma. A drogok becsempészését úgy kell érteni, hogy kábító, narkotikus hatású, illegális szerek titokban történő bevitelét tiltják. Tehát mondjuk egy LSD-bélyeggyűjteménnyel, vagy egy nagy adag Mariska-termékmintával nagyot lehetne szívni. De egy legális gyógyszertől nem kell félned.
2023. máj. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!