Van aki már utazott az Austria airlines géppel kutyával?
Megvettétek simán a repjegyet majd elküldtétek a kitöltendő ívet a kutyáról és ennyi az egész? Kis chihuahuáról van szó, szóval feljönne velem a gépre.
Csak nem szeretnék problémát később, miután már megvettem a repjegyet, ezért próbálok információt gyűjteni.
Én azt szoktam csinálni, hogy amikor kinézem a konkrét járatot, fölhívom az Austriant, hogy van-e szabad PETC hely. Ha átszállásos az út, akkor mindkét gépre. Ha van, rögtön megveszem a jegyet, majd azonnal visszahívom őket, hogy befoglaljam az állat helyét. A kisállatot csak akkor viheted föl, ha van PETC foglalasod, azt viszont csak az érvényes és kifizetett jegyed foglalási kódjára igényelheted extra szolgáltatásként. Ha gyorsan lezavarod az ügyet, kicsi az esély hogy pont elvigyék előled a helyet. Nincs sok, már nem emlékszem, összesen kettő vagy négy pet hely van egy járaton. Tehát ezt mind meg kell csinálni, nem lehet csak úgy odamenni érvenyes jeggyel sem, hogy itt a kiskutyám, viszem magammal kézipoggyászként. Nem viszed. Nem kézipoggyász.
(Ugye tudod, a nyomtatványon beikszeled, hogy fegyelmezett és nem ugat ha rászólsz)
“jó, ha nem merev műanyag”
Nem is lehet kemény műanyag, ez még fontos. Puhafalú hordozó kell, merevvel nem viheted fel a fedélzetre.
Köszönöm szépen a válaszokat, igaz már sok idő eltelt.
Nos, kinéztük a repjegyet, találtunk magyar tel.számot az Austria airlinesra, így felhívtam őket, le lett checkolva, hogy azon a járaton van e szabad Pet hely, majd le lett foglalva a repjegy. Reptéren is simán ment minden.
Szia!
Azt megkérdezhetem, hogy mennyibe került a kutya jegye? Annyi mint nekünk, esetleg kevesebb/több?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!