A Liszt Ferenc repülőtérnél melyik parkolót ajánljátok 1hétre?
Figyelt kérdés
Távolabbi transferes, vagy a gyalogosan kb 10 percre lévő?2023. ápr. 12. 18:08
2/11 anonim válasza:
Azt válaszd, amelyik szerinted elegánsabb. Elvégre egy repülőútról lesz szó.
4/11 anonim válasza:
ha a gyalogost valasztod, akkor nem kell varni a transferre, de gondolom mivel kozelebb van dragabb is. ez mar a te dontesed, hogy neked mi eri meg
5/11 anonim válasza:
A "távolabbi" magánparkolókból elvisznek autóval a bejárathoz és ha megérkeztél felhívod őket és érted is jönnek.
Ennél egyszerűbb és elegánsabb dolog nem is létezik, ráadásul olcsón.
6/11 A kérdező kommentje:
Árban kb egyforma, nem azért kérdezem. Inkább pl olyasmi, hogy mennyire megbízható a transfer, kerülhetünk-e dugóba ami miatt elkésünk, illetve a gyalogos parkolóból mennyire valós a kb 10 perces séta? Bármelyiknek tapasztalt-e valaki hátrányát? Nyilván nem várok semmi pluszt, nem az a lényeg, ott áll az autóm és ennyi.
2023. ápr. 13. 11:26
7/11 anonim válasza:
1. Nem is értem, hogy milyen "dugóról" beszélsz ott helyben a mellékutakon???
2. 10 perc meg attól függ, hogy mennyit futsz 100-on.
8/11 A kérdező kommentje:
7-es!
Pl az Union parkoló 4km a termináltól.
Illetve azt kérdeztem, hogy 10 perces SÉTA.
Nem tudom mi késztet, hogy olyanhoz szólj hozzá, amiről fogalmad sincs.
2023. ápr. 13. 12:25
9/11 anonim válasza:
Nekem sosem volt gond a transferrel
10/11 anonim válasza:
8.
Annyira hülye vagy, hogy meg sem érted ami írva vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!