Marcellx kérdése:
Mivel egyszerűbb kijutni így repülőtérre?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónap múlva fogok menni. Ferihegyre kéne kijutnom majd a 3. kerületből. De sajnos a gépem reggel 7 kor indul és lesz 2x20 kg feladott bőrönd is. Így sajnos a tömegközlekedés nem igazán előnyös. Néztem taxit is vagy reptéri transzfert de nem tudom melyik lehet a jobb megoldás. Plusz melyik jönne oda biztosan hajnali 3-4 körül és nem lenne probléma az ekkora bőrönd.2023. márc. 27. 15:52
1/10 anonim válasza:
Ha van jogsid akkor a Mol Limo-t javaslom.
3/10 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, mi az a valami, ami miatt két gurulós bőrönddel egy átlag fizikumú, és jól szocializált ember ne tudna felszállni egy metróra...
4/10 anonim válasza:
3-as, valóban megoldható, de nagyon nem kényelmes. Nekem New Yorkban kellett két bőrönddel metróznom (mert magyar vagyok, magyar fizuval, nincs pénzem folyamatosan taxira), és halál volt. Ott megfogadtam, hogy csak akkor ha nagyon nagyon muszáj.
5/10 aHermann válasza:
Szia!
Se a taxinak, se a reptéri transzferbuszoknak nem gond 2db 20kg-s bőrönd, és akkor rendeled oda bármelyiket, amikor neked kell. A transzferbusznál rendeléskor kérik a járatot is.
Valószínű a taxi drágább lesz, viszont csak te ülsz benne, és elég 4-re odarendelned magadhoz.
A reptéri transzfernél a környékbeli utasokat/dolgozókat is fel fogják venni valószínű, mert így éri meg üzemeltetni. Vagy szerencséd van, és Te vagy az utolsó, v. még lesz egy kis hajnali városnézésed. Időben kint leszel ezzel is, de lehet, hogy már 3h-kor felvesznek.
6/10 anonim válasza:
En akkor rendelek 4-re taxit a 3. ker peremere, amikor a gep 6-kor indul.
7/10 anonim válasza:
Mondjuk a taxirendelésre szánj időt, mert manapság simán lepattintanak előrendelésnél is. Bár a 3. kerület az eléggé méz, szóval lehet ott nem olyan gond, mint mondjuk a XVII.-XVIII. kerületekből.
8/10 anonim válasza:
4.-s kenyelmesebb mint a maffia taxival utazni aranyaron.
9/10 anonim válasza:
Én éjszaka jöttem haza 2 hete a reptérről a 3kerbe taxival. Pontosan 12k-t fizettem (11 ezer párszáz valamennyit), nem gazdaságos, de ott és akkor teljesen megérte, hogy nem kellett végigszopakodni a városon. Amúgy ha reggel megyek én bevállalom a tömegközit, addig is hangolódom az utazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!