Történt valami most Európába, mert 1-2 millióra felment a repjegy ára?
Figyelt kérdés
Szarakodik a netem....2023. márc. 16. 14:25
2/18 anonim válasza:
Nem most. A forint pocsék. De a nép ezt akarja.
3/18 anonim válasza:
2. Miért kell ebbe is politikát keverni? Amúgy nem csak a magyaroknak drága a repjegy.
4/18 anonim válasza:
Hova utaznál, melyik légitársasággal, milyen típusú jeggyel és mennyi ooggyásszal?
6/18 anonim válasza:
#4-nak jó kérdései vannak, pl. az Emirates-nél az első osztályú jegy már évekkel ezelőtt is millió felett volt.
Nem mindegy, hogy hónapokkal korábban foglalsz valamelyik fapadosnál, vagy egy nappal indulás előtt nézelődsz egy "nem fapados" oldalán.
7/18 anonim válasza:
3-as, pontosan azért kell politikát keverni ide, mert óriási károkat okoz a magyar társadalom azzal önmagának, hogy alkalmatlan vezetőket választ magának. Ennek egyik folyománya a világszinten is kimagasló infláció , ami értelemszerűen nem független a rossz gazdaságpolitikai döntésektől és többek között a repjegyek forintban kifejezett drágulását is jelenti.
Mielőtt homokba dugná a fejünket
8/18 anonim válasza:
7. Te is eltévesztetted a témát. Ez itt az "Utazás". Menj a Politika rovatba.
9/18 anonim válasza:
6. Pontosan egy kérdés kapcsán néztem meg valamelyik nap, hogy szombatra egy London-Budapest repjegy 13000 forint lett volna egy fapados társaságnál.
10/18 A kérdező kommentje:
Csak haza akartam menni innen poggyász nélkül. Egyébbként néztem mostanában a jegyeket , mert korábban akartam menni. Itt nincs információ. 10 éve nem emelkedett a benzin és másnak az ára sem. Csak a bérek nőttek drasztikusan. A külföldiek haza lettek küldve már nem dolgoznak itt. De valószínűleg önök sem tudjak mi az oka. Nem jutottak el a hírek önökhöz. Cenzúra.
2023. márc. 16. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!