Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizz Airnél meddig tudom...

Wizz Airnél meddig tudom megváltoztatni az ülésemet?

Figyelt kérdés
Alapból jár egy szabadon választható ülés. Viszont a gond az, hogy én borzasztóan antiszociális vagyok ha utazni kell. Nem bírom az embereket mellettem.... és hát érdekes h az egyik gépre ahol eddig csak 6 hely van foglalva abból 2 mellém szól pont. Gondolom a gép automatikusan így adja ki. Viszont szeretném elhúzni ezt az utolsó pillanatig, hogy legyen egy szabad ülés mellettem. Most még engedi a hely változtatást. 1 hónap van az indulásig és alig van foglalás. Remélem ez így is marad😆
2023. márc. 9. 15:39
 1/2 BeefEater ***** válasza:
100%

Általában indulás előtt pár órával van a legkésőbbi check-in, de ez légitársaságonként változhat és a Wizz-t nem ismerem.

Viszont arra készülj fel, hogy a fapadosok 90% feletti töltöttséggel járnak, szinte biztos, hogy fog valaki melletted ülni.

Van, ahol meg tudod venni a melletted lévő széket is, akkor biztos nem fog melléd ülni senki. Esetleg ha van nem fapados járat is, akkor menj velük, business classon több a hely.

2023. márc. 9. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha antiszociális vagy, magángéppel kellene utazgatnod. A fapadosok attól sikeresek, hogy lényegében teljesen meg tudják tölteni a gépeiket.

Szóval ha nem vagy magyar milliárdos tolvaj fideszes, akkor kénytelen leszel leereszkedni közénk, pórnép közé.

2023. márc. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!