A beszállókártyákat hivatalosan papíralapon kell kinyomtatni, vagy mobiltelefonon keresztül is elfogadható úgy mint a vonatjegy esetleg?
Jo telefonon is.
A Wizzair pl. azt irja a tenerife repterrol, hogy nyomtasd ki, de felesleges, mert itt is elfogadjak telefonrol.
Gondolj bele, egy vonalkod olvasonak mindegy, hogy papirrol olvassa be vagy egy kepernyorol.
Válaszolva a kérdezőnek, de a harmadiknak is:
A gépnek mindegy, ha tudja kezelni.
Ilyen kérdésekben nem szabad okosnak lenni, meg logikázni.
Úgy kell csinálni ahogy a légitársaság és a reptér elfogadja. A légitársaság mindig leírja, hogy mely reptereken lehet vagy nem lehet digitálisan bemutatni.
Nézd, nem akarom ezt a témát én tovább húzni, főleg azért mert úgy látom, hogy csak azért is neked van igazad azt hiszed vagy akarod.
Nyilván a légitársaság illetve a reptér kicsit többet ért hozzá mint te de akár mint én.
Ha valaki repülni akar, józan gondolkodással követi az előírásokat, mert ha valami nem alakul jól, a következmény őt terheli.
Jó néhány légitársasággal és még több reptérről repültem már. Hidd el, vannak helyek ahol még az A/4-es papíralapú nyomtatott beszálló kártya sem felel meg, hanem a check-in pultnál nyomtatott kell. És nem apró repterek vagy szegény elmaradott országok.
Vannak országok ahol csak a check-in pultnál lehet becsekkolni. Jogszabályok miatt. Ilyenkor még annak a légitársaságnak is ezt kell követni, amelyik amúgy minden más reptéren a világon (akár 100 reptéren is) elfogadja az otthon nyomtatottat vagy okostelefonost.
Remélem így már egyértelmű, ha nem csak kötekedni akartál.
Ha így van, szerintem lezárható a vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!