Ha egy EU-s országban váltasz gépet nem EU-s polgárként akkor kel vízumot kérvényezni ha nem hagyod el a repteret?
“ Self transfer egy ujabb szabályos check-in a az útközben. Ha van boarding passod és nincs poggyászod, akkor mit checkinelnél be?”
Hát ez az. Határozott választ vártam volna a reptéri rendőrtől de elbizonytalanodott.
Ezért is gondoltam, hogy más vetülete is van a self-transfernek a bőröndön kívül. Talán vannak extra intézkedések amelyeket egy automatikus transzfer során a légitársaság a nevedben megtesz?
Nehéz belelátni a reptéri belső folyamatokba.
Még amire gondoltam, hogy egy fapados légitársaság lehet, hogy olyan helyen rak le a reptéren ahonnan nincs bejárás a vízummentes részre?
Lehet hülyeség, csak próbálom kitalálni miért nem tudott határozott választ adni arra, ha nincs nagy poggyász akkor el kell hagyni a tranzit zónát vagy sem.
Utánaolvastam. Van úgynevezett tranzit folyósó amivel kikerülöd a securityt, és reptértől függ, hogy ilyen van-e.
Egy nagy nemzetközi reptéren mint amilyenen átszállni fog nyilván van ilyen.
Még bonyolíthat a dolgon ha egy másik terminálba kell áttranszferálnia magát.
Nagyon jó cikk a self-transferről.
Az esetek többségében ismét át kell menned a biztonsági ellenőrzéseken feladható poggyász nélkül is, de olykor nem kell.
Tehát jó eséllyel nem engedik meg neki majd!
88
Igen, de itt a kérdés az , hogy átmehetsz az airside security checkpointon vagy átzavarnak az útlevélellenôrzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!