Repuloteren ledott borondot atvizsgaljak valami uton modon? Tehetek bele pl grillcsirket? Kacsát,vagy esetleg viperát?
Egy darab újratárható zacskóban vihetsz maximum 10db, egyenként maximum 100ml kiszerelésű folyadékot. Amit a duty free-ben veszel, azt viheted korlátozás nélkül -ez vonatkozik a fedélzetre.
Feladott poggyászra nincs folyadék mennyiség korlátozás.
Mikor USA-ból jöttem haza otthon vettem már csak észre, hogy felnyitották a bőröndöm. Volt rajta az alap bőrönd zár, volt egy övszerű dolog zárral, plusz még egy huzat is. A huzat rajta volt a bőröndön, így nem vettem észre korábban, hogy bármi történt volna a bőrönddel. Láttam, hogy a bőrönd zára szét lett szedve, majd rájöttem, hogy az öv az sehol (gondolom levágták és kuka). Volt benne egy cetli, hogy sorry.
Arra tudok tippelni, hogy volt benne egy CD és az zavarhatott be. Mai napig nem tudom, hogy bármi is elkeveredett, eltűnt-e a bőröndből. Elég sok apróság volt benne, lehet valamit kiszedtek, csak nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!