Kinek milyen tapasztalata van babával való repüléssel kapcsolatban?
22!
Nem. De felnőttként igen és 8 evessel is. Sőt, is erősebb is vannak, akinél bizony elofordult elég gyakran a fulfajas.
15 hónapos a gyerekem, de eszembe se jut még kitenni a repülésnek, sem őt, sem magamat.
Ez egyedül a ti vágyatok, hogy repkedhessetek, a gyereknek teljesen mindegy hova mentek, fele annyi stresszel is lehet nyaralni menni, nem kitenni szegény gyereket ennek.
És attól mert minden ember tisztában van egy csecsemő dolgaival, igenis baromi zavaró több órán keresztül az éktelen sirast hallgatni, és nem a gyerek a hibás, hanem az önző szülő, aki nem bír magával és muszáj repülnie.
20-as mivan?? A többi utas miatt üvölt a gyereked???? Te normális vagy?
Sok momzilla hülyeséget olvastam már, de ez mindennek a teteje.
20: Ha mások miatt nem repültök gyerekkel, ne foglakozz velük. Sokkal fontosabb, hogy megismerje a családtagjait.
Már nem tudom, hányas komment volt, de ISZSZ babát nem lehet otthon hagyni, “lepasszolni. Bár én egyébként sem “passzolnám le” az ekkora gyerekemet ennyi időre.
Vannak ismerőseim, akik évente vagy évente 2x utaznak haza és vissza az USA-ba és azt sem hagyták ki, amikor a baba pár hónapos volt. Persze, sír a nyomásváltozástól, de ha az nem lenne, akkor meg sírhatna a fogzástól. A babák ösztönösen működnek. Aki kicsit is intelligens, értheti.
Valaki javasolta, hogy üljek síró gyerek mellett a gépen egy tárgyalás előtt. Egyrészt milyen kedves vagy. :D Másrészt mit gondolsz, ez az egyetlen olyan élethelyzet, ami nehezíti a mindennapokat. 1000 más dolog is felmerülhet, amiben nem játszik közre egy baba sem. Ha volt már ilyen sírós babás tapasztalatod, akkor talán szerezz be egy füldugót vagy hallgass zenét. Ajánlom a fehér zajt. Nekünk önző, kisgyerekes szülőknek az nagyon bevált.
U.i.: Azért tart ott a magyar társadalom, ahol, mert sokan a frusztrációjukat nem tudják levezetni. De persze mindennek Soros, Gyurcsány, a migránsok, Brüsszel, na meg a szankciók az oka….. És ezt úgyis csak az érti, akit nem önt el a köd. Good night.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!