Melyik légitársasággal érdemesebb menni?
Én úgy érzem, te az a fajta sznob vagy, aki életében nem ült repülőre, de pontosan érzi, hogy neki a legjobb jár majd.
Ezek alapján azt gondolom, azt vedd meg, ami a legdrágább.
Én mondjuk ültem néhány száz szektort már, én a legolcsóbbat venném.
Korean sztem jó, bár a múltjuk elég problémás, de sikerült túljutniuk rajt.
Egyéb:
Ár/érték arányban legjobb a török és a Qatar sztem. Nagyon általánosítva.
Több mint egy tucatszor repültem ázsiába, szerintem 1-2 kivétellel már minden légitársasággal. Nemsoká meglesz az Oman Air is :D
A konklúzióm nagyon magvas lesz: tök mindegy. Amelyik olcsóbb.
Nem mindegy sztem, az emiratesnél mar annyira tultolták a nemzetkoziseget, hogy többször tanuja voltam, hogy nem értik egymast a legikiserok, osszevissza kavarnal dolgokat. Az ugyintezesuk is eleg gyatra. A megszoritasaik is. Rasszizmust is tapasztaltam (mondjuk előnyömre) egy német emirates stewardess részéről.
Es nincs pia, ami nem a berugashoz kell, hanem az idő porgetesehez.
Qataron sincs már pia turistan, de profibbak a dolgozok, osszeszedetebb a rendszer.
Török: jo a kaja, van pia (még), jók a max poggyasszsulyok, méretek, plusz dijak, csak néha robbantanak Isztambulban, sajnos.
Aeroflot: kaotikus adhoc szinte minden. Földi személyzet bunkó.
4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!