Félek a repüléstől, érdemes valami gyógyszert szedni?
Az a helyzet hogy felek a repuléstől. 34 éves vagyok és kb már 150+ nál tartok és most havonta 2x repulok de nem vagyok nyugodt...
Érdemes erre valami homeopátiás vagy orvos által felírt valamit szedni? Vagy az csak rászoktatna?
Ki hogyan küzdi le a repülés általi félelmét?
Ha nem megy a lekuzdes akkor fordulj haziorvoshhoz, es mond el neki ezt.
Lehet ugyanis kapni a patikaban par adagos frointint, amely nem tabletta (ha jol emlekszem 4 darabos kiszereles).
Azt hiszem spray, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Pont ezekre talaltak ki.
Van kis kiszerelesu tabletta is, de annal szamolni kell azzal, hogy 30 perc kb a hatasi ideje.
"Ki hogyan küzdi le a repülés általi félelmét?"
Amióta megtudtam, hogy manapság már nem garantálják az örök életet, azóta már nem izgulok azon, hogy éppen egy a repülés lesz a végzetem.
Neked is megmondhatná valaki...
Mindenki maga dönti el, hogy az előbb-utóbb bekövetkező haláláig végig remegi a hátralévő életét, avagy derűsen és vidáman él és rábízza magát a megváltoztathatatlan sorsra, hogy mit dobott a gép neki.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!