Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőn lehet máshova ülni?

Repülőn lehet máshova ülni?

Figyelt kérdés
Ha nem vettem kiválasztott ülőhelyet, és tegyük fel hogy a három szék közül a középsőt kaptam, az ablak mellett pedig nem ül senki, akkor átülhetek oda mint pl. a vonaton?
2022. nov. 20. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Nyilván ilyen egyértelmű helyzetre vonatkoztatva nincs értelme a kérdésnek
2022. nov. 21. 00:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Pedig erre kérdezett rá.

2022. nov. 21. 00:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, már el is felejtettem mi volt az eredeti kérdés. Mea culpa

Akkor semmi probléma, ha fogja magát és átül, igazad van.

Az én fejemben olyan esetek forognak amikor egy 10 órás úton vannak üres helyek, de például melletted ülnek, viszont két sorral hátrébb üres egy hármas vagy középső négyes vagy csak olyan helyre tudsz ülni ahol nem lesz melletted senki de hatrébb vagy előrébb. Sokat segít ha kényelmesebben tudsz enni, akár vízszintbe kerülni pár órára, ha ilyen szerencséd van.

Nyilván ilyenkor is meg fogják engedni, csak udvariasabb dolog lekommunikalni. Az a tapasztalatom, hogy ha pozitív, együttműködő attitűdöt mutatok a személyzet felé az mindkettőnknek jó és könnyebbé teszi a hosszú összezártságot.

2022. nov. 21. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is vissza kellett néznem az eredeti kérdést, miután belebonyolódtak a biseness-, meg firs class-ba...

2022. nov. 21. 01:47
 15/17 NTBS ***** válasza:
Igen lehet.
2022. nov. 21. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elég nagydarab vagyok, ha mellettem ülnek ketten, egy másik sorban meg egyedül, akkor meg szoktam kérdezni egy sztyuvit, hogy átülhetek-e. Egyébként soha nem mondtak még nemet. Főszezonban, vagy ha látom hogy tele lesz a gép, akkor inkább használom a helyválasztást és mindenki jól jár. Fél gépnél viszont nem mindig engedik, mert a helykiosztásra figyelni kell a repülő szempontjából.
2022. nov. 21. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
En mindig atülök, senkit nem erdekel. Hoppla 1. valaszolo- Az ablak melletti ülesek nem dragabbak, csak azok, ahol több hely van a labadnak elöre...
2022. nov. 22. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!