Utólag lehet még “venni” kézipoggyászt a jegyhez?
Figyelt kérdés
3 napra utazom, negyedik nap jövök haza.
Már megvettem a repjegyet oda-vissza, vagy lefoglaltam, igazából fogalmam sincs mert magát a jegyet még nem látom, de a pénzt már lekapta a számláról. (Most vettem életemben először 😁)
Szóval, az ingyenes kézipoggyászt választottam mind a két jegynél. Nem tudom abba ennyi időre beleférnek e a cuccaim. Nő vagyok, de nincsenek kacatjaim, csak a legszükségesebb tisztálkodási szer, ruha és iratok.
Milyen táskát érdemes venni? Ahogy láttam más a méret a wizznél meg más a ryannél. Egyikkel megyek másikkal jövök.
Aki utazott már rövid időre, belefért a tasiba, vagy érdemes venni egy felvihető poggyászt is?
2022. nov. 15. 19:36
1/5 anonim válasza:
Én két hétre is beférek, bár én férfi vagyok. Bármelyik 20 littyós hátitatyó tökéletes a célra, csak ne tömd meg nagyon, vagy legyen benne opcionálisan kidobható cucc.
2/5 anonim válasza:
Ja és amúgy lehet venni utólag is.
3/5 anonim válasza:
Lehet venni utólag is, de teljesen fölösleges. Akár egy hétre is el lehet menni kis kézivel, ami lényegében egy kis hátizsák mérete.
4/5 anonim válasza:
Utólag is tudsz igen, de első körben próbálj meg a rendes kézipoggyászba bepakolni, mert 3-4 napra szerintem simán beleférsz.
5/5 anonim válasza:
A “tisztálkodási szereknél” ne felejtsd, hogy 100ml-nél ne legen nagyobb kiszerelésű. Nem a tartalom számít, hanem a kiszerelés űrtartalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!