Felcsút repülője meg tudja tenni a Sármellék-Beverly Hills távolságot?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 09:52
1/12 anonim válasza:
meg, csak közben valahol tankolnia kell.
2/12 anonim válasza:
Ha nagyméltóságú Orbán Viktor Mihály urunk úgy kívánja, idehozzák a Hódok völgyét az Etyeki-dombságba.
3/12 anonim válasza:
Sármelléktől Los Angeles LAX reptér 10ezer km. Ezt a Falcon 7X meg tudja csinálni leszállás nélkül is.
Figyeld a flightradart! Járnak rendszeresen a Falconokkal a tenegeren túlra.
5/12 anonim válasza:
Privát: "Falcon 7X ilyen a Felcsút repülője is?"
Vityáról besszélünk nem?
6/12 anonim válasza:
Még a Nap-Föld távolságra is képes, csak tenné már egyszer meg.
7/12 NTBS válasza:
Igen, ha tud tankolni menet közben.
8/12 A kérdező kommentje:
#1 és #7 egy tankolással gondoltam.
2022. nov. 25. 22:12
9/12 anonim válasza:
3. vagyok! A Falcon 7X meg tudja tenni egyetlen tankkal, nem kell menetközben tmegtankolni sehol!
10/12 anonim válasza:
Techikai szempontból lehetséges, de egy mai politikust sem láttam még vadászrepülőkkel utazni. Így is kifejezetten szennyezik a légkört, rendkívül pazarló módon, mivel az ilyen gépeket nem egyetlen kiváltságos ember + a sleppje szállítására találták ki. Erre így utaznak el a klímavédelmi konferenciára.. Okádhatnékom van ettől, ez már a képmutatás netovábbja. Aztán ezek tárgyalnak a klímavédelemről. Nevetséges, demagóg, és feltűnően átlátszó. Megértem, hogy a hatalom megrészegíti az embert, viszont ilyen szempontból a "zöldek" is szembe köpik magukat, mert a kiváltságosság ezt megköveteli. Hazug élősködő mind. És bizony ők a kiváltságosak. Amit szabad Jupiternek...aztán majd jön a csodálkozás, ha netalán az emberi "civilizáció" a földfelszín alatt lesz kénytelen élni az életét (gyermekeitek, unokáitok). Nagyszerű gondolat, tapsoljunk hozzá, elvégre mást nem teszünk. Az pedig, hogy néhány debil krumplipürével, olajjal, és egyebekkel próbál meg tiltakozni ez ellen, az már végképp szánalmas. Ezt legfeljebb polgárháborúkkal lehetne megoldani, de mivel a lakosság (világszinten) rendkívül alulképzett és manipulált, így erre nem tudok elkélzelni reális megoldást. És akkor még a harmadik világot nem is említettem... Így is terjedelmes lett, esetleg privátban vitatkozhattok(alátámasztott tényeken alapuló érvekkel). Uff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!