Van rá esély hogy a koronavirus annyira visszajon hogy repulovem utazni csak oltasokkal lehet?
Figyelt kérdés
Nem merek repulo jegyet venni , mert felek hogy megint behoznak intezkedeseket. Van ra esely?2022. okt. 22. 11:43
11/17 A kérdező kommentje:
Najoo jot nevettem ezeken, koszi!😂
Mar vartam az oltaspartiakat.
Majd beszeljunk 15 ev mulva, es akkor meglatjuk kinek lett igaza
2022. okt. 22. 20:47
12/17 anonim válasza:
Miért, mit fogsz tudni 15 év múlva, amit ne lehetne már most is tudni?
13/17 anonim válasza:
Nem lehet tudni, esély van rá. Mivel ez nem egészségügyi téma, hanem politikai, így teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor támad újra komolyabban a "vírus"
14/17 anonim válasza:
15 év múlva:
- Én oltottan bejártam még a világ másik felét is.
- Te még mindig otthon ülsz, ugyanilyen bután.
15/17 anonim válasza:
"Majd beszeljunk 15 ev mulva, es akkor meglatjuk kinek lett igaza"
Miért mi lesz 15 év múlva? Pont ugyanolyan hülye maradsz.
16/17 anonim válasza:
Azt csak mellékesen megsúgom a kérdezőhöz hasonló tudattalanoknak, hogy sok országban eddig is voltak kötelező és erősen ajánlott országok ha nem akartad betegen fosva végigdögleni az utat.
17/17 A kérdező kommentje:
#15os
Kettonk kozott ha valaki hulye, akkor az csak te lehetsz.
Ki az az idiota agyatlan ember aki azert szid valakit mert nem adatott be egy oltast maganak? Oke tesom te beadtad oruljel magadnak, en sem hulyezem le az oltottakat. Mi kozod van hozza hogy mit csinalok a sajat testemmel?
Latod ebbol is latszik, kinek van magasabb iq szintje
2022. okt. 23. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!