A repülővel vitt babakocsinak mennyire kell összecsukhatónak lennie?
Figyelt kérdés
Azt írja a Ryanair, hogy teljesen összecsukható babakocsi. De vannak azok a fajta babakocsik, amik összecsukva akkorák, mint egy hátizsák, vannak esernyőre csukható babakocsik. A mienk nem kifejezetten utazáshoz való babakocsi, valamennyire össze lehet csukni, de azért még úgy elég nagy. Valaki tudja, hogy ilyet lehet - e vinni repülővel? Mózeskosarat lehet? Az is nagy, de a babakocsi része.2022. szept. 26. 14:30
1/3 anonim válasza:
Bármit felvihetsz, ha megfelel a felteteleknek. A teljesen osszecsukhato azt jelenti, hogy az eredeti méret kb 1/3 része lesz összecsukva. A mozeskosarat az életben nem csukod ossze. De feladott poggyaszkent kb bármit felvihetsz
2/3 anonim válasza:
Bármilyet vihetsz, elviheted a repülőig és ott elteszik, aztán vagy a kiszállásnál vagy a baggage claimnél kapod vissza. A fedélzetre viszont csak olyat leget felvinni ami kb kézipoggyász méretre csukható tehát Babyzen Yoyo, Cybex Eezy stb, ezt te menedzseled, nem fordulhat elő hogy esetleg eltörik, bepiszkolódik vagy csak a bőröndökkel kapod vissza és cipelned kell a gyereket. Mózest szerintem fel kell adni, de ingyenesnek gondolom.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az utastérbe tudom, hogy semmiképp nem vihetem fel, de nem is szeretném, csak azt nem tudom, hogy ez így belefér - e az ingyenes kategóriába. Mert azt írták, hogy egy teljesen összecsukható babakocsit vihetek. De hogy az mit jelent? Az eredeti méret harmada, az talán megvan, de attól függ, hogy honnan számoljuk. Attól a résztől, amit tol az ember, vagy a váz legfelső pontja?
De legfeljebb ráfizetünk, mert mindenképp kell városnézéshez. Csak jó lenne, ha nem kéne.
2022. szept. 27. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!