Füldugót lehet használni repüléskor?
Repültem már többször, de még sosem használtam.
Viszont többször ki és bedugult a fülem útközben.
Nyilván a légnyomás-változás miatt, de ez nem okozhat problémát a füldugó esetén?
Elsősorban az emberek beszélgetését szeretném csak kiszűrni, nem a háttérzajt.
A füldugó épp annyit ér légnyomásváltozásra, mint a szenteltvíz.
Ha meg az emberek beszélgetésével van bajod, akkor egy jó pszichiáterre lesz inkább szükséged, nem füldugóra.
Jó utat.
Nem lesz bajod füldugótól. Én néha bedugós fülhallgatóval szoktam repülni, gyakorlatilag az is füldugó. Nem érzek különbséget.
De nyugodtan próbáld ki, ez nem egy szívritmusszabályozó, szóval bármikor kiveheted.
Megértelek, én is gyűlölöm amikor pofáznak körülőttem össze-vissza.
Vannak repüléshez való füldugók
Lehet, sőt, van amikor adnak is. Bekem egyszer volt olyan, hogy felszállásnál bedugtam és megfájdult a fülem, de van egy olyan érzésem, hogy ez csak velem történt meg😅
Soha nem lett fájt semmim, amikor már a levegőben dugtam be
Füldugulás ellen lószart sem ér, a füldugótól még ugyanúgy kialakul a búrádban a nyomáskülönbség :)
De az biztos, hogy a külvilág zajainak részleges kizárására jó lesz. Többek között biztonsági szempontból lényeges infók kizárására is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!