Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha feladom a csomagom és...

Ha feladom a csomagom és akarok vinni alkoholt, azt bátran üvegben berakhatom a táskába nem törik össze? vagy kellene átönteni valami műanyagba?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Hol adod fel?! Repülőtéren? Postán? Nem

Mindegy.

2022. szept. 7. 22:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted a Repülés/Repülőjegyek kategória alatt előfordulhat, hogy én felüllök a repülőre, de a csomagot mégis postára adom?
2022. szept. 7. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Üvegbe nem adtam még fel flakonba igen úgy rendbe volt

Illetve a múltkor étel hordóba tettem 1 pólót abba piát még jól befóliáztam na úgy nem lett bája

De szimpla üveget ne tegyél be össze vissza dobálják szárrá törik hird el

2022. szept. 8. 00:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

“Hidd el”…

Én számtalanszor raktam üveget a feladott poggyászba, jól be tekerve pulóverbe, pólókba, minden oldalról textillel véve körül az üveget. Soha nem volt ebből probléma.

Ugyanakkor tudom jól , hogy igen, mások jártak már pórul a csomagok dobálás a vagy lopás miatt, szóval igazán drága italt illetve számodra nagyon fontos ruhákat, tárgyakat ne tegyél abba a poggyászba az ital mellé.

2022. szept. 8. 07:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az üveg formája is lényeges, pld a vékony, hosszúnyakú üveg törékenyebb mint pld a gömb alakú vastag unicum. Én többször vittem repülőn üveges italt, jól körül rakva ruhákkal, nem volt törés
2022. szept. 8. 08:18
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
A security után a duty freeben vehetsz piát és azt felviheted a gépre is, csak nem fogyaszthatod a fedélzeten.
2022. szept. 8. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi már többször szállítottunk bort feladatott poggyászban. Jól betekertük zacskóba, hogy legalább valamennyit felfogjon belőle a folyadékból, ha törik, aztán törcsibe tekertük és igyekeztünk minden oldalról ruhákkal körberakni.

De ahogy 6-os is írja, duty free-s ital már mehet a fedélzetre, csak kinyitni nem szabad.

2022. szept. 8. 12:26
 8/12 NTBS ***** válasza:
70%
Inkább műanyagból.
2022. szept. 8. 15:09
 9/12 BeefEater ***** válasza:
79%

Alapvetően én az áttöltést szoktam javasolni, mert a flakon könnyebb mint az üveg és kevésbé sérülékeny, de nézd meg, hogy így legálisan beviheted-e a célországba az italt, mert van, ahol megkövetelik, hogy a zárjegyes üvegben legyen.

Kevésszer vittem csak üvegben valamit, de akkor ugyan úgy, mint az előttem szólók: a bőrönd közepén, jól kipárnázva ruhával. Eddig megúsztam.

2022. szept. 8. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
Mi úgy szoktuk, hogy zacsiba, majd azt törölközőbe csavarva. Még nem volt gondunk, de olyan már előfordult, hogy más piája ráfolyt a mi bőröndünkre. Jobb ha eredeti csomagolásban van, de arra figyelj, hogy a poggyásztérben alacsonyabb a nyomás és ha nem bírja a kupak, akkor kifolyhat. Ezért érdemes teljesen lezárt műanyag zacskóba is tenni.
2022. szept. 12. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!