Ha feladom a csomagom és akarok vinni alkoholt, azt bátran üvegben berakhatom a táskába nem törik össze? vagy kellene átönteni valami műanyagba?
Hol adod fel?! Repülőtéren? Postán? Nem
Mindegy.
Üvegbe nem adtam még fel flakonba igen úgy rendbe volt
Illetve a múltkor étel hordóba tettem 1 pólót abba piát még jól befóliáztam na úgy nem lett bája
De szimpla üveget ne tegyél be össze vissza dobálják szárrá törik hird el
“Hidd el”…
Én számtalanszor raktam üveget a feladott poggyászba, jól be tekerve pulóverbe, pólókba, minden oldalról textillel véve körül az üveget. Soha nem volt ebből probléma.
Ugyanakkor tudom jól , hogy igen, mások jártak már pórul a csomagok dobálás a vagy lopás miatt, szóval igazán drága italt illetve számodra nagyon fontos ruhákat, tárgyakat ne tegyél abba a poggyászba az ital mellé.
Mi már többször szállítottunk bort feladatott poggyászban. Jól betekertük zacskóba, hogy legalább valamennyit felfogjon belőle a folyadékból, ha törik, aztán törcsibe tekertük és igyekeztünk minden oldalról ruhákkal körberakni.
De ahogy 6-os is írja, duty free-s ital már mehet a fedélzetre, csak kinyitni nem szabad.
Alapvetően én az áttöltést szoktam javasolni, mert a flakon könnyebb mint az üveg és kevésbé sérülékeny, de nézd meg, hogy így legálisan beviheted-e a célországba az italt, mert van, ahol megkövetelik, hogy a zárjegyes üvegben legyen.
Kevésszer vittem csak üvegben valamit, de akkor ugyan úgy, mint az előttem szólók: a bőrönd közepén, jól kipárnázva ruhával. Eddig megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!