Hogyan mehetnék utána Canadába ?
4 éves kapcsolatom sajnos eléggé a végét járja,a barátom már volt canadaban pár éve és most a penz miatt lehet újra el fog menni. Nem akarom de vissza sem tartom. Viszont én nem szeretnék a kukába dobni 4 évet ezért arra gondoltam idővel ha úgy alakul utána mennék titokban.
Néztem a repjegyeket és nagyon drágák. Hogyan juthatnék ki majd ? Bármilyen ötlet erdekel. Pár éve ahogy olvasgattam itt úgy láttam 200 ezerből ki lehetett menni most pedig 400 körül vannak. Neki nyilván ha kimegy kifizeti a testvére nekem viszont nincs ott senkim.
Titokban utána menni?
Felejtsd el, de most azonnal!
Különben sokkal drágább lesz még minden, ahogy értéktelenedik a forintunk, és még kilátás sincs az euróra!
Itt maradtál szivem, boldogíts minket...
Jajj!
Ezt elolvasni is kár volt.
Ettől még azok is életképesebbek, akik este vagy eta-val akarnak kimenni USA-na, vagy Kanadába, aztán már előre eltervezték miből mit fognak csinálni, dolgozni.
Kérdező, tanulj azoktól a kérdezőkről, olvasgass vissza, téged a bevándorlási tiszt az első keresztkérdésével úgy megesz, hogy a müncheni átvizsgálási pontnál tovább nem fogsz jutni, és jöhetsz is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!