Valaki tud írni/vagy linket küldeni, hogy repülőknek milyen cargo-kapacitása van?
Nekem Manfrotto Compact Xtreme van. Erős, stabil cucc, nem olyan mint azok a kis vackok amik a képen nagynak látszanak, aztán amikor kihozza a futár, akkor látod, hogy összecsukva kisebb mint a telefon :D
Ez tényleg jó cucc, ültem már rá, estem már el bicajjal és még kutyát is vertem vele amikor megtámadott kerékpározás közben. A felsték sérült kicsit 8 év alatt, más nem.
Ilyen telefontartóm van hozzá:
De inkább ezt ajánlom:
Gondolom most majd jön a sírás, hogy de hát én csak 3000-et akarok rákölteni. Nincs ingyen ebéd, ha jó minőségű, erős cucc kell, akkor azt ki kell fizetni,
mégeccer bocsánat hogy rossz kérdéshez írtam az előző választ. Jelentsétek és a modik törlik a nem ide illő válaszokat.
Szóval az ilyen adatokat úgy kell összevadászni innen-onnan. Teljeskörű adatbázis nincs, én legalábbis még nem láttam.
Jellemzően a logisztikai cégeknek vannak ilye data sheetjei amin összegezve van, hogy hogyan, mivel miért, lehet megpakolni a gépeket.
Például DHL:
De minden társaságnak megvannak a saját hasonló utasításal, irányelvei, végig kell nyálazni a honlapjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!