Honnan érdemes indulni ?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek Brüsszel vagy Párizs lenne jobb elsőre ? A történet annyi , hogy az egyik rokonunkhoz ki kell mennem majd Júliusban Lillbe. De haza kell jönnöm Júli 30 vagy 31. Mivel Lillből nem igen jön átszállás nélkül repülő Pestre így a környéken marad Párizs és Brüsszel. De van egy olyan érdekes csavar a történetben, hogy soha nem repültem még az előtt. Tehát az érdekelne, hogy melyik reptér a kisebb és , hogy ti melyikről indulnátok inkább ?2022. jún. 19. 20:01
1/6 anonim válasza:
De melyik reptér? Párizsban 3 van: a de Gaulle, Orly és a Beauvais. Előbbi a legnagyobb - Európa légiközlekedésében is egyik leginkább meghatározó reülőtér. Ez egy kicsit elavultabb reptér, de elég nagy, bóklászni lehet rajta. A harmadik meg a legkisebb, onnan kb. csak fapadosok indulnak.
Brüsszelben kettő van, a Brussels meg a Charleroi. Azoknak nézz utána, bár Budapestre zömmel az utóbbiról indulnak gépek, ennek nézz utána.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja igen nos Brüsszelből a South Charleroi és Párizsban meg az Orly 30.-án 31.-én meg a Beauvais-Tilléi
2022. jún. 19. 21:17
3/6 anonim válasza:
Bauvaist elfelejteném, Charleroi meg közelebb van mint Párizs.
4/6 anonim válasza:
Én Charleroi reptérről mentem Lille-be busszal.
5/6 anonim válasza:
Lille-ből Charleroi az értelmes választás. Busszal, és vonattal is könnyen + olcsón megközelíthető, valamint naponta legalább 4 olcsó gép van.
Párizs ehhez képest minden módon macerás és drága.
6/6 anonim válasza:
Természetesen Brüsszel alatt Charleroi repterét értem. CRL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!