Mikor megérkezek külföldön a reptérre szeretnék taxival a szállásig eljutni. Tudom hogy sok taxi van a reptereken, bármelyikhez odamehetek hogy szeretném igénybe venni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 10:50
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol, és ott milyenek a szokások.
Ha droszton állnak, sorban, akkor a legelsőhöz kell odamenned...
Bp-en meg egy információs pulthoz kell odamenned, és kapsz egy sorszámot, és annak megfelelő taxi fog odagurulni.
És bármilyen más megoldás is lehet... Kéne tudni a konkrét helyszínt.
2/5 A kérdező kommentje:
Görögország, Athén
2022. jún. 14. 11:08
3/5 anonim válasza:
Hát ott simán el tudom képzelni, hogy összevissza állnak, és bármelyiket leszólíthatod... :)
Mondjuk a helyedben rákeresnék kféle útleírásokban (akár angol nyelven is, ha beszéled...), hogy van-e olyan taxistársaság, amit kerülni kelll....
Vagy hogy figyelni kell-e a "mezítlábas" taxisokra (gyak. feketéző maszekok), mert lehúzhatnak...
Lehet, legjobb lenne ha UBER-t használnál.... App-on meg tudod rendelni, és előre tudod, hogy mennyit fogsz fizetni.
4/5 anonim válasza:
Athénban pont elég jó a reptéri busz, de a reptér honlapján közvetlenül is foglalhatsz transzfert: [link]
5/5 anonim válasza:
Tényleg csak ajánlani tudom az athéni metrót és buszt. Gyors, olcsó, kényelmes és bevisz a központba. Ott meg ha nem vagy képes a google útvonaltervező használatára, fogsz egy taxit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!