Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vége a nagyon olcsó repjegyekn...

Vége a nagyon olcsó repjegyeknek az új adó miatt?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 10. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak kevesebb és/vagy kevésbé olcsó jegy lesz.
2022. jún. 10. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Az olcsó jegy az ezzel a plusz 4ezer forinttal is ugyanúgy olcsó jegy marad (pl. 16 ezer helyett 20?). A drága jegy meg enélkül is drága volt.
2022. jún. 10. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Nincs ezzel baj, az olcsó repülés egyébként is egy ökológiai katasztrófa.
2022. jún. 10. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
meg a benzinár miatt is
2022. jún. 10. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Max a szuper olcso repjegyeknek lesz vege- 2999 ft -6999 ft - es ilyen 7-8 ezres alapar lesz, ami meg igy is olcso. Bar erdemes osszehasonlitani az arakat a normal repulotarsasag arakkal. nekem pl. Innentol kezdve nem eri meg atszallassal ryanaiirrel meg egyeb fapadossal utazni a paromhoz, hanem kifizetem inkabb azt a plusz pl 5 ezret a sima direkt jaratra. Mert innentol kezdve sok kulonbseg nincs az arak kozott. Es meg normalis meretu kezipoggyaszt is vihetek. Egy normal utazasra meg, amit nem hatizsakbol akar az ember vegigtolni, nem lesz nagy kulonbseg az arak kozott, ha meg priority service-t is vasarol az ember lanya.. Tehat nekem innentol mondjuk megkerdojelezodik az, hogy megeri-e fapadossal menni?
2022. jún. 11. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!