Ryanair-en kell maszkot hordani?
Figyelt kérdés
Ellentmondásos információkat olvastam így nem tudom. Olyan írjon aki mostanában repült velük!2022. ápr. 30. 21:05
1/8 anonim válasza:
A maszk nem fáj. Ráadásul 7,2-szer kisebb eséllyel kapod el a repülőn történő maszkviseléssel a vírust. EGy kiküldetésnél és egy nyaralásnál ez igenis szempont. (ha érdekel a konkrét orvosi tanulmány, természetesne linkelem neked).
A gyakorlatban a Ryanair felszólítja az utasokat a maszkviselésre. A magyar viszont egy tróger - patkány és buta - nép. A többségük szarik nagy ívben a szabályokra.
Te ne tedd. Vedd fel a maszkot és légy becsületes, értelmes ember.
2/8 A kérdező kommentje:
Én biztos nem megyek akkor velük, mert a wizzair-en már nem kell. Vannak emberek akik utálják, nem tudják elviselni, ilyen vagyok én is. De a választ köszönöm.
2022. ápr. 30. 21:55
4/8 anonim válasza:
szerdán utaztam wizzairrel, csak úgy mondom hogy bemondták hogy kell a maszk :)
5/8 anonim válasza:
vihoghatsz drága négyes, de a saját szegénységi bizonyítványodat írtad alá ezzel. (a szegénység lelki szegénységet - trógerséget jelent ebben az esetben). A tróger azt jelenti, hogy rossz szellemi háttérrel nőtt fel az illető.
6/8 A kérdező kommentje:
4-es: Gondolom olyan országba mentél, ahol kötelező a közlekedési eszközökön.
2022. máj. 15. 16:01
7/8 A kérdező kommentje:
De holnaptól már a Ryanair-en se kell, ha nem olyan országba mész ahol tömegközlekedésen kell.
2022. máj. 15. 20:41
8/8 anonim válasza:
#6 nem csak a repülőn, a reptéren is bemondták hangosbemondón. De azt hiszem most már megszüntették az euban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!