Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Első repülés! Milyen táskát...

Első repülés! Milyen táskát vigyek?

Figyelt kérdés

3 napos city-breakre fogunk menni, életem első repülése lesz.

Egy alap jegyet vettünk, írja az oldalon(Wizz) a méreteket de nem vagyok benne biztos, hogy mégis milyen táskát vigyek. Hàtizsák? Ha meghaladja a cm-t kifizettetik velem?

Vagy egy ilyen kis húzható okésabb? [link]

Szerintetek melyikbe fér több minden és biztosan nem lesz fennakadásom? Megköszönném ha írnàtok par tanácsot, trükköt.

2022. márc. 22. 13:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve egy rajtam lógó kis táskát(peénztárca nagysàgú) azt felvihetem vagy bele kell férjen ebbe a csomagba?
2022. márc. 22. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Zöldet
2022. márc. 22. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon hasznos tagja vagy az oldalnak …
2022. márc. 22. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Kezipoggyaszot szeretnel? Mert arra vannak szabvany taskak, keress ra hogy wizzair baggage.
2022. márc. 22. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

3

Csak próbáltam a kérdésed színvonalához igazodni.

2022. márc. 22. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
hasznosabb a hátizsák, mert azt tudod alakítani, összegyűrni - ha nem férne bele a "keretbe".
2022. márc. 22. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a bőrönd túl nagy, 40x30x20 a maximum méret, ebbe bele kell férnie a pici táskának is.
2022. márc. 23. 12:32
 8/8 anonim válasza:
2022. márc. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!