Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy érdemes távoli országba...

Hogy érdemes távoli országba repjegyet vásárolni?

Figyelt kérdés

Konkrétan ilyesmikre értem: fülöp szigetek, indonézia stb.

Tehát nagyon drága repjegyek (főleg most, 400k-s retúrjegyek), tehát nem akarok rizikózni, hogy hirtelen becsődöl a társaság vagy hasonlók :D

Ezeket szoktam nézni: skyscanner, momondo, cheapflights.

Mennyire lutrni ilyen oldalakon foglalni?

Ti hogy szoktátok megoldani?

2022. márc. 13. 15:31
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ja, bocs, félreolvastam a számozást :D

Amúgy mennyire lesz jetlag-ed egy ilyen út után? Gondolom olyan az ember utána, mint egy zombi, főleg ha nem tud aludni a repülőn.

Egyszer mentünk görögországba busszal, az 14 óra volt, a nyakam kitört kb a végére, és akkor még ifjú titán voltam :D

Ilyen nyak körüli párnát tuti be kell majd szerezzek, meg pár szem altatót.

2022. márc. 15. 12:48
 22/22 anonim ***** válasza:
28%

Alkatfüggő a jet lag, de lehet előre tervezni, hogy tegyél ellene.

Vegyél egy JÓ nyakpárnát, nem felfújósat, hanem memóriahabosat, abból se a legolcsóbbat. Néha anatómiainak is hívják azokat, amik nem csak egy hurkából állnak, hanem van bennük egy tarkótámasz is. Nekem egy ehhez hasonló van: [link]

Ha tudsz, vigyél a leggyengébb (0,25-ös) Xanaxból, abból egyet indulás előtt kapj be, a fedélzeten meg igyál bort és alszol, mint a bunda. Ha ezt nem, akkor Daedalonból kettőt, az vénynélküli.

Ha pedig megérkeztél, próbálj nem délután fél 1-kor ágyba zuhanni, tarts ki a lefekvési időig.

2022. márc. 15. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!