Hogy érdemes távoli országba repjegyet vásárolni?
Konkrétan ilyesmikre értem: fülöp szigetek, indonézia stb.
Tehát nagyon drága repjegyek (főleg most, 400k-s retúrjegyek), tehát nem akarok rizikózni, hogy hirtelen becsődöl a társaság vagy hasonlók :D
Ezeket szoktam nézni: skyscanner, momondo, cheapflights.
Mennyire lutrni ilyen oldalakon foglalni?
Ti hogy szoktátok megoldani?
Ja, bocs, félreolvastam a számozást :D
Amúgy mennyire lesz jetlag-ed egy ilyen út után? Gondolom olyan az ember utána, mint egy zombi, főleg ha nem tud aludni a repülőn.
Egyszer mentünk görögországba busszal, az 14 óra volt, a nyakam kitört kb a végére, és akkor még ifjú titán voltam :D
Ilyen nyak körüli párnát tuti be kell majd szerezzek, meg pár szem altatót.
Alkatfüggő a jet lag, de lehet előre tervezni, hogy tegyél ellene.
Vegyél egy JÓ nyakpárnát, nem felfújósat, hanem memóriahabosat, abból se a legolcsóbbat. Néha anatómiainak is hívják azokat, amik nem csak egy hurkából állnak, hanem van bennük egy tarkótámasz is. Nekem egy ehhez hasonló van: [link]
Ha tudsz, vigyél a leggyengébb (0,25-ös) Xanaxból, abból egyet indulás előtt kapj be, a fedélzeten meg igyál bort és alszol, mint a bunda. Ha ezt nem, akkor Daedalonból kettőt, az vénynélküli.
Ha pedig megérkeztél, próbálj nem délután fél 1-kor ágyba zuhanni, tarts ki a lefekvési időig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!