Svédországban mik a jelenleg érvényes beutazási szabályok?
Figyelt kérdés
Kedden repülnék Malmöbe, de csak angol nyelven találok infót, amit nem igazán értek. Nincs oltásom, de csináltatok PCR tesztet. Így fel fognak engedni a gépre?2022. febr. 13. 10:08
1/7 anonim válasza:
"de csak angol nyelven találok infót, amit nem igazán értek" Hát az elég nagy probléma. Kint activityzni fogsz?
2/7 anonim válasza:
Az külön csodálatos, hogy vasárnap szeretnéd kitalálni, hogy kedden hogy jutsz fel a gépre.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
tehatse svedul se angolul nem tudsz? kint hogy tervezel elboldogulni?
5/7 anonim válasza:
Hát ez így elég érdekes utazás lesz.... Mit fogsz ott csinálni? Hogyan tájékozódsz, vagy érteted meg magadat nyelvtudás nélkül?
6/7 A kérdező kommentje:
Látom sok mindenkit foglalkoztat a boldogulás, tehát mindenkit megnyugtatok, egy barátomhoz megyek, aki anyanyelvi szinten beszél svédül. Én is beszélek valamennyire angolul, ami a boldoguláshoz kell, de egy tömény szakirodalmat nem értek meg pontosan. Tavaly már voltam kint tesztel, gondoltam most is elég, ezért hanyag módon nem tájékozódtam újra, viszont szembe jött egy cikk, miszerint csak oltással lehet repülni, ez bizonytalanított el, ezért született a kérdés. Továbbá azt is megtudtam, hogy nem 6 hanem 9 hónapig érvényes már az oltási igazolás, így az is érvényes még. Úgyhogy teljesen nyugodtan indulok neki és nyaralok egy jót. Viszont a válaszadókról sok mindent elárul, hogy vasárnap semmi jobb dolgotok nincs, mint a kárörvendés és kötözködés. Ritka rosszindulatú egy besavanyodott közösség van itt. Remélem ennél nagyobb örömötök nem lesz. Részemről ez volt az első és utolsó kérdésem is egyben itt, segítséget semmit nem kaptam, inkább törlöm is magam innen. További kellemes irigykedést.
2022. febr. 13. 14:19
7/7 anonim válasza:
Mire legyek irigy? Hogy vettél egy 6 ezer forintos retúr jegyet Malmöbe, vagy, hogy nem beszélsz angolul? Egyébként 10:21 és 10:22-kor írtam két kommentet, utána egész délután két barátommal voltam. Elnézésedet kérem, hogy merészeltem ide írni bármit is!
NYARALSZ egy jót februárban? Az érdekes.
Én idén nyárra csak Isztambulba vettem repjegyet, és foglaltam szállást, de azért talán az sem lesz rossz. Megyek irigykedni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!