Hol találom a legdrágább repülőjegyeket?
Figyelt kérdés
Nem írtam el tényleg a legdrágábbakat keresem! Úgy értem hogy máshol normális áron lehet kapni de nekem olyan kell ami direkt drágább! Valaki el akar engem rángatni egy utazásra és én nem akarok menni és ez őt nem érdekli azt mondja de én nem akarok menni és akkor ezzel bosszulnám meg hogy fizessen többet érte! Hol találok ilyet? Köszönöm előre is!2022. febr. 6. 15:15
1/4 anonim válasza:
1. Úristen, te szegény el kell utaznod valahova. Ilyen sanyarú sorsokba is ritkán ütközik az ember.
2. Megmondod, hogy nem, NEM mész. PONT. Mit csinál elrabol?
2/4 A kérdező kommentje:
Kiskorú vagyok! És igen, van olyan, hogy nem akarok elmenni valahova, mert ott nem lesz jó nekem! Nem nyaralni megyek!
2022. febr. 6. 18:55
3/4 anonim válasza:
Esetleg egy moderátor kezelésbe vehetné ezt a kiskorút.
4/4 anonim válasza:
Hiába keresel drága repülőjegyeket, ő ugyanannyi lendülettel megtalálja hozzá a legolcsóbb opciót.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!