Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repülőtéren lehet kisgyermek...

Bikaharaszt kérdése:

A repülőtéren lehet kisgyermeknek kismotor?

Figyelt kérdés
Jövő héten utazunk, és érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a repőtéren engedélyezett-e a kismotor. (gumis kerekű így halk) A babakocsi alsó részébe befér, még az összecsukáskor is, így nem kellene feladnunk a bőrndbe. Van valakinek tapasztalata, hogy ezt ilyen esetben elveszik-e?
2022. febr. 2. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
a babakocsi leeht, mert az nélkülözhetetlen. De a motor az szerintem nem az....
2022. febr. 2. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Egy dolog engedélyezett, a babakocsi.

Mivel kismotorról, traktorról, szánkóról, és lépegető exkavátorról nincs szó benne, ezen elgondolkodhatnál.

2022. febr. 2. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Ültesd a pulyát a gurulós bőröndre azt szevasz.
2022. febr. 2. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"A babakocsi alsó részébe befér, még az összecsukáskor is, így nem kellene feladnunk a bőrndbe."

A babakocsi az egyetlen kivétel.

Az én szótáramban a babakocsi az babakocsi, nem pediglen kézipoggyász, amibe pakol az ember. Jóhogynemmá'! :D

2022. febr. 2. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Hiába fér be a babakocsi aljába, ha összecsukod a babakocsit, akkor hová teszed...??? Mert ugye nyilván összecsukott állapotban lesz a gépen.
2022. febr. 2. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

5-ös! Olvasd már el, hogy mit írt a kérdező...

Terjed a sötétség?

2022. febr. 2. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
A kismotor egy kulon targy. Nem kezipoggyasz, nem babakocsi, szoval extra csomag feladva.
2022. febr. 2. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Akkor sem, ha belefér.

(Pár éve, még a korlátozások előtt egy strandsátrat láttam összeszikszalagozva egy összecsukott babakocsival. És ment az éktelen cirkusz, amikor leszedték róla. Nem vihették fel.

Minden volt a szerencsétlen sztyuvi, csak kisasszony nem....)

2022. febr. 2. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem babakocsit sem vihetsz fel a gépre, csak poggyászként lehet feladni.

Mi sokat repültünk babakocsival, igaz, utoljára is vagy 7 éve, de a fedélzetre nem lehetett felvinni, fel kellett adnunk a bőröndökkel poggyászként.

2022. febr. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!